onsdag 10. februar 2016

Gulrotkake trine

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag.


Den perfekte sjokoladekaken.

Se oppskriften her. Hei Trine , I dag forkastet jeg mammas suverene oppskrift på gulrotkake til fordel for denne. Nå står den i ovnen, jeg er spent! Hva kan jeg ha gjort feil? For jeg antar at det skal være en røre og ikke en deig?


Kaken var kjempego og heldigvis ville hun dele oppskriften med meg. En saftig gulrotkake med mørk sjokolade er enkel å lage og smaker deilig. Glasuren er laget av hvit sjokolade og kremost.

Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården! Syntes det virka som en bra oppskrift, så testa den ut, men vil si at den forma burde vært mindre, for selve røren hever lite, også smakte den ikke så bra. Blir nok bare vanlig gulrotkake neste gang.


Hvorfor ser du denne annonsen? Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem!


Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til. Jeg synes nesten den gjør seg bedre i en liten muffinsform, slik at jeg begrenser meg med én – med mindre viljestyrken kollapser totalt og jeg plutselig observerer meg selv med en muffins i hver hånd. Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig!


Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst). En sunnere og grovere variant av den klassiske, populære gulrotkaken bør stå på kakebordet under neste arrangement. Her er det også mindre sukker, men like god smak.


Visp egg, brunt sukker og sukker til eggedosis.

Denne langpanne-kaka gir ca. Bland det tørre og rør det inn i eggedosisen. Rør inn smør, gulrøtter og nøtter. Kle en rund kakeform (- 24cm i diameter) med bakepapir og hell i røren.


En farlig go saftig og holdbar kake. Krydret gulrotkake. Stekes i liten langpanne eller springform, cm. Du kan også halvere oppskriften og steke i muffinsformer, ca. Kaken er etter min mening perfekt i både smak og konsistens.


En venninne og jeg satt en kveld og skar tynne skiver av denne kaken mens vi satt og skravlet. Plutselig var kaken borte. Gulrotkaken er så god at ingen vil tenke på den som noe annerledes enn vanlige gulrotkaker!


Siden jeg selv ikke er veganer, dekket jeg gulrotkaken med en standard. Glasur: 2g smør 5g melis ts vaniljesukker 4g kremost (for eksempel pakker Philadelphia) 1. Visp sammen sukker og olje i en stor bakebolle. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Den kaken er beregnet på rund kake.


Ellers må du bare steke kaken på 1grader og sjekke jevnlig med kakenål for å sjekke når kaken er stekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg