fredag 19. februar 2016

Naturlig medisin mot hodepine

Naturlige midler mot vedvarende hodepine anbefales sterkt. For det første er har enkelte typer hodepine svært spesifikke kjennetegn. De er som en undertrykkende smerte, og de har ingen genetisk årsak. De oppstår nesten alltid på samme ti og gir ikke overfølsomhet mot lys, som migrene gjør. Vanligvis er det ikke så intenst som migrene.


Det er slettes ikke uvanlig at du blir rammet av hodepine fra tid til annen - eller i verste fall av en kraftig migrene.

Når du er kjent med smertene har du sikkert oppdaget at det lønner seg å finne noe raskest mulig mot smertene, med én gang symptomene dukker opp. Ellers er jo ulike anfallskuperende medisiner og smertestillende. Fjern hodepine og migrene på naturlig vis Hodet dundrer og braker, og du får ikke gjort annet enn å oie og bære deg. Egentlig vet du at smertestillende medisiner er dumt, men du kjenner ikke til noe bedre alternativ som virker. Kjerringråd og gode tips mot hodepine og migrene.


Sult, søvn og stress er vanlige årsaker til hodepine og migrene. Her er noen kjerringrå tips og råd som kan hjelpe. Medikamentoverforbruks- hodepine er hodesmerter som opptrer på grunn av langvarig bruk av medisiner mot hodepine.

Effekten er motsatt av den som ønskes, medisinen mot hodepine forårsaker hodepine. Medikamentutløst hodepine :Alle smertelindrende medisiner , også de reseptfrie, kan ved langtids bruk føre til hodepine. Når bør jeg gå til legen med min hodepine ? Hvordan håndtere vanskelig og hyppig hodepine ? Den viser at stort sett alle smertestillende medisiner som tas mot hodepine , kan gjøre hodepinen verre hvis de brukes for mye. Det ser ut til at regelmessig bruk er det største problemet: Det er mer sannsynlig at det å ta en lav dose i mange dager er verre enn å ta en høy dose én gang i uken. Hvis du får kraftig hodepine , feber, utslett og stiv nakke samtidig.


Hvis du opplever at tilfeldig hodepine kommer oftere uten noen åpenbar grunn, blir sterkere eller varer lengre. Hvis du ofte opplever synsforstyrrelser, lammelse, slapphet eller problemer med å gå i forbindelse med hodepine. Kodein og de fleste blandingspreparater bør generelt unngås, da de kan fremkalle hodepine.


Hodepine kan ha mange forskjellige årsaker og utløsere. De oppstår ofte som følge av vedvarende muskelspenning eller som et samtidig symptom på forkjølelse og fordøyelsesbesvær. Men også hjernearbei tenkemåte og utmattelse samt værfølsomhet og lavt blodtrykk kan være årsaken til smerten.


En spesiell form er migrene, som kan gjenkjennes av typiske prosesser. Ved feil bruk av medisin mot hodepine kan medisinen som man opprinnelig brukte for å behandle hodepinen , selv gi eller vedlikeholde hodepinen. Smertestillende og også migrenemedisin, hvis brukt feil, kan gi kronisk hodepine. Da oppstår hodepine så snart man forsøker å slutte med tablettene.


Dette er ikke en god medisin mot hodepine som varer over tid og er antakelig den mest vanlige feilbehandlingen av hodepine.

Pasienter som ikke responderer på medikamentnedtrapping eller som har betydelig komorbiditet, bør enten forsøke forebyggende medisin hos fastlegen eller henvises til spesialisthelsetjenesten, sier han. Det er viktig at pasientene får en korrekt diagnose fordi behandlingen kan være ulik for forskjellige typer hodepine. Aurasymptomer kan oppstå sammen med hodepinen. Migrene uten aura: Hodepineanfall som varer 4-timer og har flere av de følgende karakteristika: Hodepinen er halvsidig (kan skifte side fra anfall til anfall), smerten er pulserende, hodepinen er moderat til alvorlig, og den blir verre ved fysisk aktivitet.


Ved hyppig hodepine bør du registrere dette i en hodepinedagbok eller i en app (Hodepinedagboka) som du kan ta med til lege. I den noteres det ned hver gang du får hodepine og hvor lenge det varer. Dagboken kan bidra til å fange opp triggere som kan ha utløst hodepinen , slik at du lettere kan forebygge aktivitet som forverrer plagene dine. Spenningsholdepine.


Kjennetegn: Dette er den vanligste typen hodepine og føles som en konstant verking eller trykk på begge sidene av hodet eller på baksiden av hodet og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg