torsdag 25. februar 2016

Body med tekst

Tilfredshetsgaranti. Vælg tekst og motiv på forkle. Perfekt gave til en mesterkok! Design Genser og mye mer! Inget minimumsantall.

Finn laveste nettpris her. Stilig body med skriften sier mamma nei, spør jeg pappa. Sjarmerende til den lille. Laget i myk bomull. Har knapper på skulderen som letter påkledning og trykknapper ved skrittet.


Kvalitet: 1 bomull. Produktet er normal i størrelsen.

Modellen finnes også med skriften tøffest i gata, du finner den her! Body mamma og pappa, søt body med morsom tekst. Body til jente med rund hals og lange armer. Body i bomull fra Name It barneklær.


Fri frakt – dager åpent kjøp. Det er stas med en statement body , denne har sjarm og hedrer mammaen. Body med tekst - Herlig body til den lille prinsen! Du kan selv designe disse super søte barnene dine!


Baby shower gave - body med tekst - En body med en hyllest til pappa! En herlig baby shower gave, samtidig som den er fin som pynt til bleiekaken. Tante og mig lig = ulykker ) 1 Bomuld. Morsom body med skrift Familie,. Name It body med tekst og afrikanske dyr.


Europas nrpå personlig klestrykk! Bodyen er i bomull og har tekst : Tøff som en tiger!

Sommerklær til barn. Jeg er på utkikk etter kule bodyer (evt. andre babyklær) med artig tekst , a'la - pappa'n min er kulest i verden. Overraskelse med en personlig baby onesie trykt med bildet ditt, navn eller tekst som gave! En body med egen tekst er en fantastisk gave, for du har selv designet den, tænkt tanker og overvejet hvordan den skal se ud.


Det er en gave som fortjener at blive gemt i mange år. Du kan vælge mellem masser skrifttyper og farver. Så det kan bliver en super fed body uanset hvad du vil have skrevet på den. Ja, send e-mail med tilbu stiloppdateringer og spesielle invitasjoner til salg og events.


Skulle du ønske innboksen din var mer trendy? Det er lett å fikse, bare abonner på nyhetsbrevet vårt. Tre inn i en spennende verden av mote, skjønnhet og interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg