mandag 29. februar 2016

Såre nipler symptomer

Dersom sårheten vedvarer til tross for riktig ammeteknikk kan årsaken være sopp, eksem eller at utdrivningsrefleksen er redusert eller svært langsom. Er det noen som har erfaring om hvordan behandle såre nipler pga. Det er så gale at jeg klarer ikke amme, det blør og gjør. Noen får utsondring av uklar eller blodtilblandet væske fra brystvorten.


De pleier jo å bli litt såre , men det er mest hele brystene som blir vonde, mens jeg venter på tanta. Men nå er det bare brystvortene.

KAN også hende at jeg hadde eggløsning for dager siden. Er jo litt hysterisk over disse eggløsningene mine. Såre og vonde brystvorter. Den vanligste grunnen til såre eller vonde brystknopper er at barnet ikke har et godt sugetak, og at brystknoppen havner mot den harde delen av ganen i stedet for lengre bak der det er mykt.


Munnhulekreft kan gi en rekke symptomer , deriblant sår i munnen som ikke gror, vedvarende smerter, fortykkelse av kinnet og problemer med å tygge eller svelge. Som oftest vil pasienten samtidig ha sure oppstøt, men dette skyldes syren, og ikke selve spiserørsbetennelsen. Tonsillitt gir sår hals som varer i flere dager og det kan gjøre vondt ved svelging. Barn har ofte feber.


Andre symptomer kan være hodepine og tap av matlyst.

Har du hovne lymfekjertler kan de ofte kjennes som kuler under kjeven og på halsen. Kikker du inn i halsen kan mandlene være dekket med hvitt belegg eller hvite flekker. Den er kun tenkt som informasjon om mulige årsaker til det aktuelle symptomet. Det er derfor ikke uvanlig at kronisk nyresykdom kan utvikle seg uten symptomer i lang tid før bare minimal nyrefunksjon er igjen hvis man ikke vet at det finnes et problem. Symptomer på kronisk nyresvikt.


Det er mange ulike øyeundersøkelser som kan være aktuelle, avhengig av hvilke plager du har. Det er vanlig å føle ømhet i starten av ammingen, men åpne sår er et tegn på at noe er galt. Det dreier seg om å inspisere øyet med ulike lykter, kanskje farge øyet for å se etter sår og teste synet. Noen av undersøkelsene kan gjøres hos fastlegen, mens øyelegen kan gjøre ytterligere undersøkelser.


Rennende, røde eller såre øyne er vanlige symptomer på øyekatarr. Katarren kan gi irritasjon, og en stikkende og brennende følelse. Noen beskriver det som en sandfølelse i øynene. Kommer det hvitt eller gult puss fra øynene, som gir skorper på øyelokkene når du sover, har du sannsynligvis en bakteriell infeksjon.


Refluksplager er svært vanlige. Nyrene er bemerkelsesverdige i sin evne til å kompensere for problemer med sin funksjon. Tertiær syfilis er det siste stadiet.


Hos cirka prosent av de ubehandlede syfilispasientene utvikler sykdommen seg til det tredje stadium.

Typiske symptomer og undersøkelsesfunn er raskt innsettende lokal og systemisk inflammasjon med hodesmerter, ofte til tinningsområdet, kjeveklaudikasjon, utmattelse, lavgradig feber og nattesvette. Synsforstyrrelser og blindhet er fryktede komplikasjoner ved Temporalisarteritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg