tirsdag 16. februar 2016

Enkle kakeoppskrifter

Skal du bake i dag? Vi har mange gode kakeoppskrifter. Få gode tips til festkaker her. Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag.

Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Her er enkle kaker du kan lage istedenfor å ty til posekake. Taco med spicy laks, avokado og mango Flere enkle kakeoppskrifter som kan konkurrere med posekaker.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Kaken lages helt uten steking, men her må du beregne god tid for at den skal få stivnet godt. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter.

Oppskrifter til enhver anledning. Mine beste kaker. Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge).


Enkle kake- og dessertoppskrifter for barn Tre kakeoppskrifter barna kan mestre Og hvordan baking med barna blir en suksess. Enkel kanelkake - lett å lage og faller i smak hos de fleste. Besøk bloggen Mat på Bordet for denne og andre gode kakeoppskrifter. Er dette verdens raskeste og enkle kaker?


Her er bakebloggerens ultimate latmanns-favoritter. Vi vet alle hvor kjipt det føles å sitte sliten i sofaen etter en lang dag, og plutselig kjenne godis- og kakebehovet snike seg på: Energinivået er for lavt til at du orker å gå på butikken, men du kjenner at alle celler i kroppen trenger en saftig kake. Raskt og enkelt , rykende ferskt og utrolig godt.


Scones bakes med bakepulver så de krever ingen heving. Du blander sammen deigen mens ovnen blir varm, setter sconsene på en bakepapirkledd stekeplate og rett inn i ovnen. Her er de enkle festkakene alle kan lage Imponer med en saftig sjokoladekake, sprø pavlova eller barnevennlig iskake på kakebordet til maifesten.


Nå er det høysesong for store festdager som konfirmasjon, dåp og 17. Her finner du Norges eneste spesialdatabase for kakeoppskrifter. Søk i kakedatabasen er enkelt og effektivt, og du vil finne det du leter etter så lenge oppskriften er registrert. Bruk oppskriftene fritt, og kvitter gjerne med en av dine favorittoppskrifter.


Her har vi samlet oppskrifter smakfulle kaker for enhver anledning.

Vi gir deg våre aller beste kakeoppskrifter. La deg inspirere her. I en hverdag hvor dagene allerede er hektiske og fulle av planer, gjelder det å finne oppskrifter som går raskt å lage. I butikken finner du et stort utvalg av ferdige poser du kan røre ut, men ofte går det like raskt å lage det selv. Dessuten smaker det mye bedre.


Slipp barna løs på kjøkkenet! La barna lære å lage mat med nettstedet MatStart. Her finnes det enkle , gjennomarbeidede oppskrifter på frokoster, etter skoletid-retter, middager og kosemat.


Glutenfritt var et av ønskene. Så her er den – ukas ønskeoppskrift er glutenfrie kaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg