mandag 8. februar 2016

Gjenopprette slettede meldinger messenger android

Finn laveste nettpris her. Noen ganger det er en viktig app i et arbeidsmiljø og kan ha betydelig arbeide meldinger. Derfor, slettede meldinger fortsatt.


Den har det intuitive grensesnittet og kraftig kompatibilitet. Du kan gjenopprette slettede imessage meldinger. Vi har vært ofre for slike feilplassert kraner minst en gang i livet vårt. Den gode tingen er imidlertid at det er mulig å gjenopprette slettede meldinger fra android.


Dataene kan nås bruke data henting programvare, forutsatt at det ikke er skrevet på. Trykk på menyen øverst til venstre. Velg hvor du vil flytte e-posten, for eksempel til innboksen.


Gjenopprett slettede meldinger fra WhatsApp. Deretter har du greid å gjenopprette slettede WhatsApp- meldinger fra smarttelefonen. Det gjør det mulig å gjenopprette nylig slettede apper enkelt. Mister du mobilen, ligger alt lagret på nett. Det er også enkelt å utføre søk i arkivet.


Android Data Recovery. Dette programmet har brukervennlig grensesnitt og kraftig kompatibilitet, slik at du enkelt og trygt kan gjenopprette alle de slettede SMS-meldingene. Slik henter du slettede tekstmeldinger.


Men for å få dokumenterte resultater, bør du prøve dr. For å gjenopprette Whatsapp meldinger , må du følge trinnene nedenfor. På grunn av sin popularitet, har tips om hvordan du skal bruke WhatsApp blitt lagt opp på nettet. Denne gangen vil denne opplæringen hjelpe deg med å gjenopprette utilsiktet slettede meldinger fra appen. Appen er veldig enkel og enkel å bruke.


Dette gjør det til en favoritt app når det gjelder meldinger. Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Messenger torsdag å. I verste fall kan du få disse meldingene tilbake ved hjelp av en tredje app.


Og da blir det ingen sjanse for å gjenopprette slettede filer lenger. I dette tilfellet velger du Snapchat- meldinger Velg nå alle slettede meldinger du vil ønske å gjenopprette , og klikk på gjenopprett-knappen for å hente den slettede informasjonen. Velg destinasjonsmappen og vent til Snapchat-meldingene gjenopprettes. Over tid kan du slette disse meldingene. Nei, slettede meldinger fjernes permanent fra innboksen.


Hvis du vil skjule en melding fra innboksen, men ikke slette den, kan du arkivere den. Du kan åpne en liste over slettede e-postmeldinger ved å klikke på Mer og bin på venstre side av Gmail-siden. Det vil åpne en liste over slettede meldinger som vist på øyeblikksbildet rett under. Nå kan du gjenopprette slettede e-postmeldinger oppført der ved å merke avmerkingsboksene.


Høyreklikk en e-post der og velg Flytt til innboks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg