torsdag 4. februar 2016

Beste solkrem 2019

Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Oppdag vårt utvalg av parfymer. Finn en duft som passer deg. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser.


Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Se vår solkrem til barn litt lengre ned. Det er mange solkremer som ikke er fullt så bra. Du kunne godt uten solkrem og fått den samme beskyttelsen.


Det er også viktig at du ikke bruker gammel solkrem. Så dette er noe du må investere i hvert eneste år. Derfor har vi enkelt funnet frem til det beste som vanlig.


I dagens samfunn er det høy bevissthet om viktigheten av å beskytte seg mot solstråling. Det mest effektive ville naturligvis vært bare å oppholde seg i skyggen og å beskytte seg med klær og hatter, men hvis man ønsker å kose seg i solen, er solkrem et must. Lys hud krever høyere faktor. Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15). Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion blir beste solkrem med SPF 5 blant annet takket være god vannmotstand og gode fuktighetsgivende og anti-aging-egenskaper.


Den eneste ulempen er at den mangler beskyttelse mot UVB-stråling. Dermalogica Solar Defense Booster inneholder flere naturlige produkter og fungerer for alle hudtyper. Normalt ligger prisen for en solkremflaske fra til 1kroner, litt avhengig av aktuelle solkrem tilbud.


Og her er det på tide med en stor advarsel. Ikke la deg lokke av forhandlere som lover best i test solkrem til kvantumsrabatt og lave priser. Solkrem er ferskvare og må ikke benyttes etter at datoen er gått ut. Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler.


Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at kroppen skal produsere det viktige vitamin D. Men for mye sol kan føre til solbrenthet, og hvis man brenner seg som barn, øker risikoen for å utvikle hudkreft i voksen alder. Hvor ofte bør en solkrem byttes ut? Kan for eksempel en solkrem fra fjoråret brukes i år? Et smart tips kan være å sjekke utløpsdatoen på produktet før du tar det i bruk eller se etter krukketegnet på baksiden av emballasjen. En solkrem kan miste beskyttelseseffekten over ti spesielt hvis du har hatt den fremme i høy temperatur.


I likhet med i fjor og året før, er det fortsatt Dermica som troner øverst som den beste solkremen for barn. Den får poeng for at den er god å smøre ut på huden, og den beskytter bra mot solen. I tillegg fant testene at solkremen ikke inneholder skadelige stoffer. Beskytt deg når du kan med solhatt, solbriller og tynne klær.


Kroppen din utsettes for ytre påvirkninger hver dag. Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg. Utvalg av Solkrem hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag!


Beste solkrem til ansikt: Solfaktor er viktig. I ansiktet bør du faktisk alltid ha solfaktor. Beskytt huden din mot skadelig stråling, som kan gi pigmentflekker og solskader med en god solkrem med faktor. Her er svaret på de mest stilte spørsmålene om solkre1.


Mange vender nesetippen sørover i påsken, og pakker med seg solkremen fra fjorårets sommerferien, men er det farlig å bruke en solkrem som har gått ut på dato? Levetiden på en solkrem pleier som regel å stå på baksiden av produktet, og kan variere fra - måneder. Om du skal til Syden eller holder deg her hjemme i sommer: Solkrem bør du uansett ha på, om du oppholder deg ute når det er sol.


Beste solkrem 2019

Du kan sjekke UV-indeksen i Norge eller andre steder i verden hos Norsk institutt for luftforskning (NILU). Hudlege Joar Austad fra Rikshospitalet mener den aller beste antirynkekremen man kan bruke er solkrem. Her finner du noen av de beste modellene for asfalt og løp på mølle! Hvis du går inn i en sportsbutikk og vil kjøpe et par løpesko, er det lett å bli forvirret.


Testene våre utføres av eksperter og fagfolk på de ulike områdene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg