torsdag 11. februar 2016

Hentesett i bomull

MANDARIN PETIT inneholder 1 bomull. Mykt og delikat bomullsgarn velegnet til baby, barn og voksne. Passer utmerket til interiørprodukter som håndkle, kluter og grytekluter.


Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra India. Velger du å strikke i bomull , har man utviklet et bomullsgarn spesielt egnet for sårbar hud.

Dette er perfekt for et sommerbarn og garnet tåler vanligvis vask på grader. Når det kommer til farger, har vi satt sammen noen nydelige fargenyanser for baby i våre strikkepakker. Nydelig heklet hentesett i bomull og bambusblanding str. Vi snakker selvsagt om LERKE-FAMILIEN.


Det myke, deilige garnet i lekker merino-egyptisk bomull -blend. Et perfekt helårsgarn som funker til alt fra babyens aller første hentesett til ungenes hverdagsfavoritter. Passe varmt når det trengs – og ganske svalt nå når vi raskt går mot vår og sommer. Bittelillebror må jo få noe nytt han også, kan ikke bare arve etter storebrødrene sine.


I tillegg blir han første sommerbarn.

Så dette settet er strikket og heklet i bomull , hentet fra Sandnes sitt hefte. Har ikke heklet mye før, men kikket litt på og fikk det til :) veldig fornøyd. HENTESETT Da var settet til en ny verdensborger ferdig. Har strikket dette på pinner nr 2mm og brukt garnet bambino bomull. Dersom noen ønsker oppskrift ligger buksemønsteret lenger ned på siden, ønskes jakke og luemønster, ta kotakt pr mail.


Inspirasjonen til mønsterstrukturen fikk jeg av tante Ille sine flotte kjøkkenhåndklær. Hun har også vært med på å strikke settet, og det er hun som lærer meg fine strukturer og teknikker. Det består av bomull og merinoull. Det var overaskande godt å strikka me og resultatet blei kjempemjukt og godt!


Perfekt for ein somarbaby! Einaste som er litt dumt er at dette garnet er gått ut av produksjon. Men for å erstatte det så finn du nå garnet Duo, som er same greia, men der er det meir ull enn bomull. Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent.


Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett , strikket i våre gode merkegarn. Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. GG2Klassiske hentesett og lune babytepper GARNKVALITETER. Rundp eller rette p nr og Heklenål mm. Juni og lurte på om det lurest å strikke hentesett i ull eller i bomull.


B OMULL -LIN - Rustikk eleganse i bomull og lin!

DROPS Bomull -Lin er et naturlig og rustikt garn spunnet av flere tråder i lin og bomull. Den faste strukturen fra linen kombinert med den myke bomullen gjør garnet sterkt og holdbart. Velkommen til DROPS Design!


Her finner du mer enn 120.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg