mandag 15. februar 2016

Aldersgrense barn norwegian

Besøk oss og bestill på mobilen. Vi tilbyr Superstort utvalg til Superlave priser på flyreiser. Stort utvalg av hoteller. Vi flyr fra mer enn 9flyselskaper. Fly med oss verden rundt!


På internasjonale langdistanseruter, reiser barn som er mellom to og elleve år den dagen reisen gjennomføres, med barnebillett.

Denne koster av voksenpris pluss eventuelle flyplassavgifter. Barn som reiser alene. Bagasje for barn og spedbarn. Se hvilke bagasjeregler som gjelder for barn og spedbarn, inkludert barnevogner og bilseter. Denne særordningen for barn under år og for barn mellom 13–år som på grunn av funksjonshemning, sykdom eller skade kan likestilles med barn under år, er begrunnet i at denne gruppen i mindre grad enn andre kan forventes å være forsiktig med briller og kontaktlinser.


Skal du ha med deg barn på flyturen, bør passe ekstra godt på å bestille voksenbilletter til barn over år. Norwegian satte i desember ned aldersgrensen på barnebilletter fra til år. Dette må du vite om aldersgrenser Film, tv, spill, apper og sosiale medier.


De fleste medieprodukter og tjenester har aldersanbefalinger eller aldersgrenser som alle bør ha et bevisst forhold til.

Du kan se på film med aldersgrense år, alene eller sammen med andre barn. Sammen med en voksen kan du se på en film med aldersgrense år. Foreldrene dine har rett til å være hjemme fra arbeid når du er syk, i et bestemt antall dager, til og med det året du fyller 12.


Alle medlemmer kan opptjene CashPoints, inkludert spedbarn under år, forutsatt at medlemmets totalkostnad for billetten er over -. För ett barn som är mellan och år och som skall resa utan en vuxen är det obligatoriskt att använda UM-tjänsten. En person som har fyllt år räknas som vuxen. Det är valfritt för barn mellan och år som reser ensamma att använda vår tjänst för ensamresande barn. Bank Norwegian sitt kredittkort, Norwegian -kortet, er et komplett kredittkort. Det lar deg spare til reisen hele året, og er det eneste kortet du trenger å ta med deg på reisen.


Alt du betaler med kortet, gir deg CashPoints. Når filmer og programmer får en aldersgrense tas det ikke hensyn til om en film egner seg for barn. Klassifiseringen gjøres ut fra spørsmålet om innholdet kan være skadelig eller alvorlig skadelig for barn og unge.


Skadelig innhold er innhold som kan skape angst, vekke uro eller virke skremmende for enkelte aldersgrupper. Tillatt for alle Filmer som er tillatt for alle skal ha et rolig, lett og hyggelig uttrykk. Det kan være kortvarige bø-effekter eller litt spennende elementer i en trygg ramme. Da kan barna sove inne i lugaren mens mor og far bruker balkongen som et eget rom.


Reiser man med større barn og man ikke tilbringer annen tid på lugaren enn når man sover, så kan man vurdere en mindre lugar, men husk at det kun er ett bad og at lugarer for 3-personer ikke er større enn de øvrige lugarene i samme kategori. For å beskytte barn og unge settes det aldersgrenser på dataspill uansett om det er på liten eller stor skjerm.

Medietilsynet anbefaler å følge aldersgrensene. Hvis familien driver går kan imidlertid barn under år hjelpe til med for eksempel potethøsting, bærplukking og lett stell av dyr. Dette regnes ikke som arbeid i lovens forstand.


Aldersgrensen på år gjelder heller ikke dersom du for eksempel skal være med i filminnspilling eller teater, men bare hvis det tas tilstrekkelig hensyn til din sikkerhet, helse, utvikling og skolegang. Dette gjelder for barn født fra og med 1. I andre tilfeller får moren foreldreansvaret alene. Det gjør hun også når barnet er født før 1. Dette skjer med mindre foreldrene har inngått en avtale om felles foreldreansvar.


Vi har undersøkt situasjonen til barn som bor på barnevernsinstitusjoner. Betaler du alt du kjøper gjennom hele året med Norwegian -kortet, er det penger å spare når ferien skal bestilles. Rapporten tar for seg mange sider ved det å bo på institusjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg