mandag 15. februar 2016

Sanger som passer til konfirmasjon

Jøss, der vi har vi fokus på samme sted denne kvelden ser jeg. Konfirmasjonssanger Det er ofte flere sanger i en konfirmasjon. Etter velkomstsangen så passer det veldig godt med en konfirmasjonssanger til konfirmanten. Enten det er gutt eller jente som er konfirmant vil du finne passende sang til konfirmasjonen her hos oss.


Innhold – vanlige sanger.

Velkomstsang Napoleon med sin hær. Kaffesang Kjerringa med staven. Takk for maten sang Pål sine høner. Min far fikk en kompis av seg til å komme å synge en sang til meg i min konfirmasjon. Det var verken overkill, eller gav varige mèn.


Jeg har da blitt bett om jeg vil synge i hennes konfirmasjon , men problemet er at jeg kjenner henne ikke godt nok til å vite hvilke sanger hun liker. I sangglade familier har man gjerne både velkomstsang, sanger til konfirmanten og takk for maten sang. Tar man utgangspunkt i en velkjent melodi, kan man bare endre teksten slik at den passer til konfirmanten.

Ekstra morsomme sanger til konfirmasjon som lager god stemning i selskapet. Jeg har fått i oppgave å lage en liten film til min kjære brors konfirmasjon om noen uker, og jeg har tenkt å bruke Pro Show Gold til å vise fram bilder fra han var bitteliten og fram til nå. Sitter her og prøver å snekre sammen en sang , men kommer ikke på noe annet enn bamsefar i lia , musevisa osv.


Noen som har noen spreke tips til melodi? Vi skriver også på bestilling. Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. Ingen er så god som du da. Som ungdom har du blitt en smule vimset og glemmer ting, det har vi begge sett.


Selvstendig, tøff – men også svært empatisk, og veldig flink å skille galt fra rett. Du har fått lære mye gjennom livet, og motgangen har fått deg til å gro. Jeg liker så godt Lys og Varme av Åge Aleksandersen. Vurderer å bruke den i konfirmasjonen til barnet mitt som vi snart skal feire. Men er den for trist til en konfirmasjon ? Den gjentar jo flere ganger at Mange tårer, Tunge stunder, er jeg redd for at det blir.


Selv om den også snakker om mye lys. Er du ute etter sang til konfirmasjon. Det er også mange sanger fra venner og gjester i selskapet.

Se også ord til en god venn , ord til inspirasjon og kloke sitater. Hos oss får du kjøpt sanger til konfirmasjon der vi gir konfirmanten gode ord og tanker om framtiden med. Dette kan være sanger som er spesifikt knyttet til dagens unge og deres interesser eller det kan være sanger som er megabra trim for hjernen - både for gammel og ung.


Sangen passer til alle. Du finner her noen håndplukkede morosanger som passer spesielt godt ved konfirmasjonsfeiring. De taler om andre ting. Ting som er heimløse i dagene, ting som er Aldri og ingen ord Lytter du lenge til elvene om natta, lenge, er det til slutt som om sjelen gåtefullt minnes sin framtid. Til slutt finner du oversikt over konfirmajonssanger som er til familie og gjester.


Bryllupssanger Generelle bryllupssanger høres kanskje kjedelig ut, men vent til du ser sangene. Her finner du morsomme sanger som passer for en start på selskapet. Vi har også mange sanger som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg