tirsdag 9. februar 2016

Lønnstabell oslo kommune 2019

Gratis avbestilling! Enkel online bestilling. Bestill online og spar opptil ! Akademikerne rammer kommunens sentraladministrasjon ved å ta ut 1ansatte i streik.


Unio kom natt til 1. I de årlige forhandlingene avtales størrelsen på lønnstilleggene for de ulike arbeidstakergruppene, samt andre arbeidsvilkår som arbeidsti pensjonsforhol lønn under sykdom og lignende. Forhandlingsløsning meg LO og YS. Oslo kommune er et eget tariffområde med egne avtaler.


Avsetning til sentrale lønnsmessige tiltak (justeringer for grupper) på prosent av lønnsmassen på årsbasis, med virkningsdato fra 01. Rammen for oppgjøret er på prosent. Det gis et generelt tillegg på prosent, minimum kroner 12.


Grunnet streiken vil alle medlemmer i fagforeninger tilsluttet Akademikerne, herunder NITO, få 28. Hvilken lønnstabell du har er avhengig av hvor. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn.


Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Lønnstabell gjeldende fra 1. I tillegg er det egne avtaler for ansatte i konkuranseutsatte bedrifter og i energisektoren. Fra lønnstrinn er tillegget prosent.


Lønnstabell oslo kommune 2019

Dette tariffområdet gjelder for deg som er ansatt i en kommune eller fylkeskommune. Lokal lønnspolitikk i Trondheim kommune. Lønn til skoleelever og studenter (unge arbeidstakere). Det gjøres ved at det foretas en fordeling med kronetillegg på lønnstabell.


Dette er kravene: Det økonomiske tillegget gis som et likt kronebeløp på lønnstabellen med virkning fra 1. Vi skal gjenspeile mangfoldet i byens befolkning. Kommunen er en trygg og velordnet arbeidsplass. Det gjelder blant annet forhold knyttet til arbeidstid og fleksiti lønn, permisjonsordninger og omstillingsprosesser. Alle kommunens virksomheter har IA-avtale.


Finn lønnstrinn i lønnstabell. Noen av disse er driftsnødvendige, andre registrerer ulike forhold ved bruken av nettstedet. Dersom du ikke ønsker å benytte informasjonskapsler, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Det norske maskinistforbund Rosenkrantzgt. Hovedavtalen for KS-området 1. Her kan du laste ned avtalen som Creo har forhandlet frem for musikkterapeuter som er ansatt i Oslo Kommune.


Om miljøhovedstaden Ambassadører. Les historien om miljøbarnehagen og andre. FO-medlemmene tilhører mange tariffområder som ble forhandlet på ulike tidspunkt.


På denne siden har vi samlet informasjon og resultatene fra oppgjøret. Kommunefakta gir deg nøkkeltall for din kommune , og er en inngang til SSB sin statistikk på kommunenivå. Kommunefakta Oslo - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg