tirsdag 16. februar 2016

Formsydde tøybleier

Vi sender til hele landet. Velkommen til Nøstebarn! Her finner du garn! Med fasongsydde tøybleier får du derfor alltid tøybleier med det perfekte fit til akkurat barnet ditt.


Formsydde tøybleier

Tøybleier - LilleGull Tøybleier har et meget bra utvalg av tøybleier og tilbehør til tøybleier og stellesaker til baby. Vi fører økologiske og trygge produkter til mor og barn. Se også våre økonomiske tøybleier startpakker. Til mamma har vi tøybind og ammeinnlegg. Nettbutikk som holder til i Drammen med hovedfokus på tøybleier.


Formsydde bleier er tøybleier som er enkle å ta på barnet. Hele bleien er absorberende og ingen bretting trengs. De festes som regel med knapper eller borrelås. Man trenger et sperrelag utenpå den formsydde bleien. Bæreglede - bæretøy og tøybleier i Oslo.


Formsydde tøybleier

Vi hjelper deg å finne det riktige bæretøyet. Den egner seg godt til bruk om natten. Ofte så har formsydde tøybleier større absorbering enn andre tøybleier slik som AIO, AIeller lommebleier.


Det er mulig å legge inn flere innlegg i bleiene etterhvert som barnet vokser og tisser mer. Fine sperrelag er ull og PUL cover. Sperrelag finner du her. Det finnes mange gode grunner til å velge tøybleier , men i Norge er det vel miljøet de fleste tenker på i sitt valg av tøybleier. Det er estimert at en engangsbleie bruker rundt 5år på å bli brutt fullstendig ned og siden vi fyller opp søppelhaug etter søppelhaug med papirbleir.


Hos Gåsungen finner du økologisk babyutstyr, tøybleier og leker i naturmaterialer. Bestill på nett eller besøk vår koselige butikk på Sagene i Oslo. Forskjellige tøybleier til forskjellige behov. MiniE har et stort utvalg av forskjellige stoffbleier, bl.


AI0), all in two (AI2), formsydde tøybleier , knyttebleier, bleiebukser, svømmebleier, mm. Du blir glad i tøybleier ! Hele den formsydde bleien absorberer væske, og har ikke et innebygget sperrelag, så det trenger du i tillegg. På bleiene uten knapper brukes Snappi.


Formsydde tøybleier

Justerbare trykknapper i siden. Brukes i stedet for brettebleie med brillebukse. Holder seg myk etter vask. Bruk en ullbukse utenpå som sperrelag.


I flere kommuner gis det tilskudd til de som vil bruke tøybleier. Undersøk med din kommune når du skal kjøpe tøybleier. Tøybleier er moderne, enkle og praktiske, og det finnes mange ulike funksjoner tilpasset familier med ulike behov. Sett tøybleier opp mot engangsbleier er miljøbelastningen i utgangspunktet relativ lik. Men ved bruk av tøybleier kan man med enkle grep redusere miljøbelasetningen med hele sammenlignet med engangsbleier.


Disana Gallesåpe er en oksegallesåpe som har i lange tider blitt brukt som et effektivt men mildt flekkefjerner og vaskemiddel for ull. Gnis direkte på flekken på enten fuktet eller tørr ull, la det virke litt og skyll så. Jeg har tenkt på formsydde tøybleier for nyfødt, men skjønte liksom ikke helt hva jeg trenger av ekstra utstyr da :P Tror nok det blir all in one tøybleie til å starte med :P Til formsydde trenger du et sperrelag i enten lanolisert ull eller PUL (vanntett stoff, slik som er utenpå lommebleiene).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg