onsdag 10. februar 2016

Kristne barnesanger jul

Norges største møteplass for oss med kristne verdier og tradisjoner! Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Nå er det jul igjen. Julen er en stor høytid for oss alle, men særlig for barna.


Det knytter seg mange forventninger til julen.

Dette gjelder ikke bare gaver (selv om det av og til kan virke sånn), men også til samling av familie, ro, stemning og atmosfære. Julesanger er blant de tingene som bidrar til den spesielle. Julen blir først og fremst feiret på grunn av Jesu fødsel. Man feirer dette ved å spise god mat, være med de nærmeste og ved å gi hverandre gaver.


Flere av tingene man gjør i julen stammer tilbake fra kristne juletradisjoner. Et godt eksempel på dette, i tillegg til det som allerede er nevnt, er det å gi hverandre gaver. Vi synger kristne barnesanger på lik linje som andre sanger.


Når barna spør vil de få svar ut fra et kristent livssyn.

Vi samarbeider med Tangen menighet og har jevnlig kontakt via besøk i barnehagen eller vi drar på besøk. De kristne høytidene som jul , påske og pinse blir feiret. Det blir jul i år også, og ingen jul uten våre koselige og velkjente julesanger. Vi har samlet alle julesangene på ett ste slik at du slipper å lete lenge etter julesanger til julebor adventsstund eller til julaften. Elever fra Kongshaug Musikkgymnas kommer her med et lite popperi kristne barnesanger , fremført med lek og moro på Kongshaug.


Bordvers og mat - her finner du fine bordbvers og sanger om mat. De fleste bordversene er uten kristent innhold. Hei, tomtegubber 07. Jeg gikk meg over sjø og land 08.


Pudding-TV er en -kanal med barnesanger på norsk. Alle barnesanger med tekst: Her finner du alle våre barnesanger med tekst listet alfabetisk. Her er det mye kos, nostalgi og læring. Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals!


Det skaper minner, musikkglede, samhold og mange morsomme stunder å synge sammen! Den ble til på 300-tallet i Roma der de kristne begynte å feire Jesu fødselsdag (se juleevangeliet) den 25. Dating, chat, blogg og forum for kristne.


Den ultimate barnemusikkboksen!

Med artister som Børudgjengen, Bjarte og Solveig Leithaug, Tore Thomassen, Garness, Håvard Gryting, Marne Flotve Birkelan Lisa Børud og flere! De er glade for at Gud sendte sin sønn til menneskene for å frelse dem og for å vise dem hvordan man skal leve. Jesus er som et lys for menneskene, derfor feirer de jul med mange lys i den mørkeste tiden på året. GLADE JUL Glade jul , hellige jul ! Engler daler ned i skjul. Julefry evige fry hellig sang med himmelsk lyd!


Det er julegudstjenester i alle kirkene våre i jula , både julaften (vanligvis ettermiddag og kveld), 1. Sjekk nettsiden eller oppslag ved kirken der du bor, eller der du oppholder deg i jula. I Guds menighet har man helt fra begynnelsen sunget salmer og sanger. Bibelen har sin egen salmebok, med 1ulike sanger. Glimt av kristne sanger kan også skjelnes i det nye testamente, og gjennom hele kirkens historie har den kristne kirke sunget sanger.


Hvorfor har man gjort det? Kristne som feirer jul kritiserer ofte kommersialiseringen og sekulariseringen av høytiden og prøver å legge mer vekt på den egentlige meningen som Jesu fødsel. Derfor har det vært startet aksjoner som å ta julen tilbake.


Både kristne og folk innenfor miljøbevegelsen hevder med stor styrke at verden ikke trenger en kjøpefest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg