fredag 26. februar 2016

Hvor bør man bo i amsterdam

Nærmest uansett hvor man velger å overnatte i Amsterdam er man i nærheten av restauranter, utesteder og de fleste attraksjoner. Hotellstandarden er generelt sett veldig høy, med vennlige og imøtekommende ansatte. De fleste overnattingsstedene er å finne via ulike nettsider, og man kan også plukke opp et kupp på overnatting om man er heldig.


Hvor bør man så bo i Amsterdam ? Nedenfor kommer jeg med mine tre forslag til hvor du bør bo i Amsterdam , og hvilket område du bør unngå.

De tre områdene er valgt slik at det er noe for enhver smak, både de som gjerne vil feste natten lang og de som vil være turister og se byens severdigheter. De tre områder er valgt således der er noget for enhver smag, både dem der gerne vil feste natten lang og dem som gerne vil lege turist og se byen. Generelt vil jeg anbefale at bo relativt tæt på centrum. Hvis du vil være tæt på alt og omgivet af gode restauranter, butikker, natteliv og seværdigheder, er den gamle by det oplagde sted at tage hen. Bydelen er, som navnet antyder, den ældste bydel i Amsterdam og bor man i dette område er man tæt på alt hvad hjertet kan begære.


Om man regner med alle forsteder, der også de fleste bor , har byen mer enn to millioner innbyggere. Alle severdigheter og hotell er uvanlig tett samlet i Amsterdam og ligger i en halvsirkel sør for sentralstasjonen.

Ta en rundtur med båt. Den beste måten å bli kjent med Amsterdam på er å ta en båttur på kanalene. Uansett hva du velger har Amsterdam et bredt utvalg produkter og varer innen haute couture, antikviteter, second-han billigmarkeder, møbler, erotikk og bøker. Tulipaner og diamanter.


Er man i Amsterdam og skal handle tradisjonelle ting kommer man ikke unna de velkjente tulipanene som Nederland er så kjent for. Mange koslige barer etc. Hvis du er vil til sentral stasjonen etc er det ca min gange, eller min trikketur.


Vi har tatt en titt på de beste julemarkedene i Amsterdam. Julemarkedet på Museumplein. Museumplein, plassen foran Riksmuseet, fungerer som en selvskreven samlingsplass for byens innbyggere. Har tenkt å ta en langhelg i Amsterdam før jul - hvor er det best å bo ? Hva heter sentrum i Amsterdam ? Jeg blir litt forvirret når jeg søker på hotels. Hvis man får rom der for under euro er det god valuta for pengene, gitt hvor dyrt det vanligvis er i Amsterdam.


Dersom man ikke trenger å bo helt i sentrum kan Meininger Hotel være aktuelt.

Når du skal finne ut hvor man bør bo i Amsterdam , er valget både lettere og vanskeligere enn i andre storbyer. Ble du fristet til å reise til Amsterdam etter å ha lest reportasjen Følg lystene i Amsterdam ? Lei en sykkel Alle sykler i Amsterdam , og det er gode sykkelstier over alt. Det gjør det enkelt å komme frem nær sagt hvor som helst i den flate byen. Vil du shoppe, drikke champagne og danse natten lang bør du oppføre Amsterdam som din neste destinasjon!


Med billige flybilletter er det mulighet for å unne seg litt luksus. Her kan du leie sykkel i. Hva med W Amsterdam med tre restauranter, spa, basseng, takterrasse og treningssenter? Se flere bilder av hotellet her. Se alle hoteller i Amsterdam her. Når sommerdagene er varme, har Amsterdam mange parker og grønne steder hvor det er fint å slippe unna solsteken.


De sjarmerende små strendene i Amsterdam -Noord er mindre velkjent. Blijburg aan Zee ligger i IJburg-området, og har en strand med en bar, live musikk og strandfester. Selv om man bor midt i smørøyet, må man belage seg på å reise en del om man skal se seg om, rett og slett på grunn av størrelsen på byen. Undergrunnen i Paris er godt utbygd og rask å reise med.


Derfor kan man nok også bo mindre sentralt, selv om det ikke er det mest gunstige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg