torsdag 18. februar 2016

Matematikk org 57

Det finnes Lagrangepunkter, det vil si fem likevektsposisjoner, i rommet for et lite legeme i forhold til to andre legemer med stor masse. Punktene kalles L1-L5. Spillet for deg som liker en skikkelig utfordring! Ansvarlig for denne siden er matematikk. Hvor rask er du til å regne?


Rett svar gir poeng. Ved feil svar mister du poeng. Her kan du spille Sigma Prime. Tårnet ligger stablet på venstre pinne. Bruk dine kunnskaper i. Hoderegning for slappe hjerner!


Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Resursside for elever fra grunnskule til videregående skole (og lærarskole), for deres lærerere og for interesserte foreldre. Matemagisk 5-viderefører alle de gode grepene fra Matemagisk 1-4.


Matematikk org 57

Her finner du de faglig gode eksemplene, nøkkelhulloppgavene, de differensierte oppgavene og samarbeidsoppgavene. Det eventyrlige læringsuniverset til Tom Egeland er erstattet av mysterier i tegneserieform. Tusen millioner Ny utgave 5-er Cappelens læreverk i matematikk for 5. Her finner du oppgaver som er delt inn i tre kategorier til hvert kapittel. Nettstedet er et supplement til grunnbøkene. Velg blant oppgavene våre.


Kompetansemål etter 7. Tal og algebra Mål for opplæringen er at eleven skal kunne. Tekstoppgavekortene for Matematikk 5-er knyttet til kompetansemål i matematikk etter 7. Denne samlepakken er voksende. Du kan laste dem ned fra brukeren din etterhvert som de legges til. Matematikk 5-legger til rette for en variert undervisning som består av å tenke selv, å tenke sammen, å lytte til hverandres løsninger, å snakke matematikk , visualisere, generalisere, teste ut og utfordre seg videre.


Det betyr at alle oppleggene ikke er ferdige enda. Matteinnføringer for elever på 4. Repetisjonshefte høsten 7. Etter en lang ferie er det en del ferdigheter som må friskes opp. Heftet repeterer ganging, deling, brøkregning, måling og enheter, negative tall, ligninger og geometri.


Med skreddersydde opplegg for interaktive tavler og en elevdel som veileder, kartlegger og retter, er Matematikk 5-den komplette digitale ressurs i matematikk for mellomtrinnet. Vårt læreverk i matematikk for 1. Multi har fokus på begrepsforståelse og problemløsing, i sammenheng med solide faktakunnskaper og gode ferdighete. For elever, lærere, studenter og foreldre i norsk skole. Norges fremste matematikkressurs på nett!


Egne sider for alle matematikkurs i norsk skole. Matematikk ( 5.-10. trinn) Samlings- og nettbasert studium skreddersydd for deg som er lærer på mellom- og ungdomstrinnet. Studiet forutsetter at du har tilgang til egne elever slik at teori kan prøves ut i praktiske elevaktiviteter.


Matematikk for mellomtrinnet Martiros Aslanov, Natasha Blank, Morten Søyland Kristensen Inngår i læreverket Matematikk 5-7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg