mandag 22. februar 2016

Newton hvordan lage barn

Populærvitenskapelig program for barn. Kort sagt hvordan menneskekroppen vokser og omdannes fra barn til voksen og blir klar til å lage barn. Siste episode handler om hvordan. En dag som Donald Trump.


Heller såpe i boblebadet! Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Vi leker gjemsel på. Kan du prøve på nytt litt senere. NRK Newton 120views.


Hvordan lager man barn ? Jørmundur og Bjørg lager barn - Duration: 2:31. Biene kan ikke lage hullene selv, derfor er de avhengig av å finne et fiks ferdig hull som de kan bruke som reir. Se Newtons hjemmeside for tips om hvordan man kan lage sitt eget biehotell.


Det går an å være direkte uten at prat om sex blir en big deal. Hvis barnet ditt spør deg om hvordan man lager barn , eller gir uttrykk for et ønske om å snakke om sex på en annen måte, skal man forklare så godt man kan. Nora forteller at hun og Jeanette tidlig begynte å snakke om eierforhold til egen kropp.


Vennlig hilsen SUSS i smarbeid med ung. Selv vi voksne fascineres av de regnbuefargede boblene som danser i luften. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Men hvordan vet man egentlig at man er forelska, og hvordan får man seg en kjæreste? Programledere: Lydia Gieselmann og Stian Sandø.


Se barnas favorittprogrammer fra NRK Super. Her finner du hele NRK Supers utvalg av serier, filmer og underholdning. Samme hva sexologene og psykologene og samlivsterapeutene sier. Særlig naturlig er det nemlig ikke å forestille seg denne egentlig. Ved å melde deg på nyhetsbrevet, godtar du at informasjon om din mailadresse blir lagret hos Elastic Email for prosessering i tråd med deres vilkår og personvernpolicy.


I fremtiden vil man kanskje teste en rekke egenskaper og sette inn nye gener for å skape et genetisk perfekt barn. I museforsøk har forskere klart å lage sædceller fra hudceller, og det jobbes med å lage eggceller fra hannmus. Hvis de lykkes, betyr det at man i fremtiden kanskje kan lage både egg- og sædceller fra én mann.


Min 6-åring liker denne varianten: huff så det trekker fra døra, jeg må visst varme meg i en skuff. Pakken ligger da i lueskuffen like ved utgangsdøra. Det er mange måter å lage rebus på. Hvis pakken ligger i en støvel, kan jeg tegne en liten bit av støvelen, eventuelt litt av skostativet istedenfor.


På en varm sommerdag er det lett å lage sin egen is. Dette er noe ALLE kan gjøre hjemme! Og hvem er det som kommer på besøk til PK for å spise is?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg