tirsdag 2. februar 2016

Fryse smoothie baby

Har nå laget en del smoothie , da jeg synes det er så dyrt for disse posene man kjøper på butikken. Dessuten smaker jo alle det samme! Tenkte å fryse ne så lurte på om noen hadde tips til hvordan det er enklest å gjøre det i porsjoner? Dette har jeg løst med å fryse smoothieen, og ta den med meg rett fra fryseren.


Men jeg finner jo ikke flasker å bruke til dette! Flaskene må være helt tette i korken, siden.

Fryst er faktisk best. Hvis du lurer på om det er bedre å bruke fersk frukt og bær til smoothie , så er svaret faktisk nei. Når det gjelder smoothie , er fryst best: - Frossen frukt og bær gjør smoothien mer kremete og fyldig, og så smaker det jo bedre med kald enn varm smoothie , forteller bloggeren. Eller holder den seg i kjøleskapet noen timer selv om den inneholder banan? Er gravid og MÅ ha smoothie nå, men vil lage slik at ungene kan få når de kommer hjem senere.


Advarer mot frosne smoothie -bær. Er de fryste bærene importert fra utlandet, bør de kokes før du bruker dem i mat. De blir søtere når de er brune og smaker veldig godt i en smoothie , sier ernæringsfysiologen.


Et godt tips er å kutte opp bananene i småbiter og fryse de ned når de begynner å bli brune.

Frosne, godt modne bananbiter er veldig godt i smoothie. Har kjøpt inn masse frosne bør da jeg fikk så lyst på smoothie , men så ble jeg så usikker på om vi kan spise det? Lager dere smoothie med frosne bær? Fordelen med smoothie er likevel at sukkeret stort sett ikke er tilsatt, men kommer naturlig fra frukt og bær.


Smoothie kan fint brukes som del av et målti som et lite mellommåltid eller som dessert. Det bør imidlertid ikke brukes som tørstedrikk, ifølge ernæringseksperten. Mens det for fruktsmoothies er det vanskelig å ende opp med dårlig smak, er situasjonen noe annerledes hvis du forsøker grønne smoothies.


Gratis frakt fra 6kr. Bærene skal boble i minst ett minutt som tegn på at de koker. Smoothie er en populær drikk blant barn og voksne, også nå som det begynner å gå mot varmere tider. Premie sponset av Wilfa Smoothie , smoothie , magen full av smoothie. Og med full av smoothie blir jeg blid og glad.


Vi bruker smoothie som frokost, mellommålti kvelds og kos. Fin smoothie – jeg spurte akkurat helsesøster om egg – men det var visst ikke noe å snakke om for det skulle man ikke gi til barna får de var ett år, og han skulle vel ikke få kake alt nå #128539; Hurra for helsesøsterene, jeg fikk også skikkelig streng beskjed om å begynne med grøt, nesten tvingt med den grunn at han trengte mer mettende mat, sa jeg kan øke litt på posjonen med. Konsistensen på smoothien tilpasser du etter om du skal ha den på en gjenbrukbar klemmepose, gi den med skje eller ha den i en sugerørskopp. Sil gjerne smoothien for å få bort klumper og frø fra bær.


Ferdig smoothie kan oppbavares to dager i kjøleskap eller tre måneder i fryser. Kan man fryse avokado?

Svar: Ja, det går faktisk helt fint, så heretter slipper du å kaste halve, brune avokadoer. Slik gjør du: Vask og del de avokadoene du vil fryse. Drypp litt lime- eller sitronsaft på snittflatene.


Legg de halve avokadoene i fryseposer som kan lukkes tett, og legg dem fryseren. Hvor lenge det kan fryses og hvordan varierer med de forskjellige matvarene. Ved frysning vil mikroorganismer i maten innstille deres virksomhet slik at maten ikke blir dårlig. Jeg startet å lage smoothier av få ingredienser allerede fra lille bolle var mn og har etterhvert introdusert fler og fler ingredienser og spennende smaker.


Et godt tips når det kommer til servering og oppbevaring av smoothie til baby er disse posene. Lite er mer genialt enn disse posene med smoothie og annen mat når man er på farten. De er rett og slett laget for gjenbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg