mandag 8. februar 2016

Lønn barnehagelærer 2019

En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon. Alternativ skal nå være den lavest mulige innplasseringen. Oslo har et nettolønnssystem som betyr at pensjonstrekk på ikke blir trukket av denne lønna.


Lønn barnehagelærer 2019

Som barnehagelærer bruker du din faglige, pedagogiske og etiske kompetanse for å legge til rette for at barnegruppa og det enkelte barnet er trygt. Du ser barnas individuelle styrker og behov, og sørger for at de opplever mestringsfølelse. Lønn : Dette er de dårligst betalte yrkene Disse yrkene gir lavest lønn. Sjekk hvor mye du får i feriepenger Feriepengene blir beregnet ut ifra hvor mye du tjente i fjor.


Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre. Dette særskilte lønnstiltaket medfører at arbeidstakere som pr. Mellomoppgjøret pr. I et mellomoppgjør forhandles det normalt kun om lønn , men i år vil også avtalen om ny offentlig tjenestepensjon være et tema.


Partene hadde sitt første møte onsdag 11. Her finner du informasjon om lønn og avtaler for ansatte i kommuner og fylkeskommuner, bortsett fra Oslo som er et eget tariffområde. Ny lønn og ny, god pensjonsløsning i PBL-barnehagene. Fem år med dragkamp om pensjon for ansatte i PBL-barnehagene er over. I mellomoppgjøret ble Fagforbundet enig med PBL om en pensjonsordning der prinsippene Fagforbundet har kjempet for, er med.


PBL har inngått tariffavtale med Delta. Denne avtalen gjelder for Deltas medlemmer som er ansatt i disse barnehagene. Lærlinger og unge arbeidstakere tilstås minst kroner. Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år.


I de to årene du er ute i jobb vil du gradvis stige i lønn , i følge denne modellen: Halvår = 8. Dette er gjennomsnittstallet på tvers av norske regnskapsførere. Forstå hva man tjener i lønn her. I privat sektor og tre års ansiennitet.


Stort sett fornøyd med både lønnen og arbeidstidene! Trives greit som barnehagelærer nå, men vil videreutdanne meg (eventuelt ta master) om noen år. Lønnen som barnehagelærer varierer fra kommune til kommune og fra kommunale barnehager til private barnehager. Det er derfor ikke så lett å si nøyaktig hva du vil få i lønn som barnehagelærer.


I løpet av de siste årene har barnehagelærere fått økt anerkjennelse og relativt sett langt bedre lønn. Når vi i løpet av de siste årene også har fått økt rekruttering fra lavere sosiale lag, kan det å bli barnehagelærer bety noe helt annet enn før. Nyhet, Arbeidsliv, Lønn og tariff, Lønnsoppgjør 01. I en tid med stor usikkerhet ute, har det vært viktig for oss å gjøre det vi kan for å styrke konkurranseevnen til våre bedrifter her hjemme.


Når det gjelder lønn for private småjobber, så er det en grei regel å se på den mest nærliggende tariffavtalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg