mandag 29. februar 2016

Fødeavdelingen sesong 5

Jeg prøvde å få samboer til å se fødeavdelingen sammen med meg mens jeg var gravi men han gruet seg skikkelig til å se det og utsatte det lenge, og så ble jeg lei av programmet #128514; jeg hadde en veldig fin fødsel som også for han var en god opplevelse, og i ettertid har han sagt at han er glad han ikke så programmet, da det ville vært unødvendig å se en så stor variasjon av. Norsk dokumentarserie. Selv om det ikke skjer ofte er det en kjennsgjerning at noen barn dør.


Enten i mors mage eller like etter fødselen. Dette er en tragedie for foreldre og andre pårørende. Likevel er det kanskje litt spesielt når den fødende kvinnen selv er jordmor på et stort sykehus. TVNorge Spanjolene Isabel og Xabi møttes i Liverpool og bestemte seg for å bli førstegangsforeldre i en alder av år.


Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Kan du prøve på nytt litt senere? Svensk komiserie om Tannlegen Alex som har flyttet tilbake til sitt barndomshjem på Solsidan i Saltsjöbaden med sin samboer Anna. Her forsøker de å balansere sine liv blant snobbete naboer og håpløse barndomskamerater.


Le Bureau fortsetter med sesong 5. Den mystiske slutten på sesong fire av den franske spionserien har gjort fansen usikre: Kommer det flere sesonger ? I denne episoden blir vi kjent med flere nye fjes. Britt Heidi er jordmor og jobber på Voss sykehus som ligger under Helse Bergen. Folkeopplysningen Sesong 5. Gjennom fire store eksperimenter undersøker programleder Andreas Wahl hvor lett vi mennesker lar oss påvirke, hvorfor vi tror på de mest usannsynlige ting,.


Ragnar lager frokost til Bitten, men hun takker nei, hun faster. Svein og Alex kommer tilbake fra Afrika. Alex har problemer med å takle at Juni er i resepsjonen. Solrun fordi han ikke leverte innbydelsekortene, han forklarer at Juni hadde rotet de vekk når de lå på lobbykontoret.


Er det noen som vet om det er noen ny sesong av programmet fødeavdelingen på gang? Så mye på det inn mot forrige fødsel, og synes det er så innmari. Seks par legger ut på en dager lang tur med et unikt visum. Deres utenlandske venner vil reise til USA og har dager på seg til å gifte seg eller.


Ivar Beinlause erklærer seg som leder for den store hedenske hæren, mens Lagertha hersker som dronning av Kattegat. Ivars drap på broren Sigurd fører til grusomme kamper, og Ragnars sønner planlegger neste trekk etter å ha hevnet deres fars død. Bjørn følger sin skjebne på Middelhavet, og Floki, som sørger etter tapet av sin kone Helga, drar til sjøs og følger gudenes vilje. Hei, jeg har gått glipp av to episoder (de første) av sesong fordi jeg har holdt på med sesong 4. Men finner ingen steder på nettet jeg kan se episodene?


Trodde jeg kunne se dem på Viaplay eller Dplay men nei. Søkte på Viaplay og der er bare til og med sesong tilgjengelig. Han bekrefter likevel at han er i gang med å skrive sesong fem. Det melder franske Téléstar. Stamgjestene har møtt mannsterke opp når Andersens Badehotell åpner for sesongen.


Midt i idyllen ankommer aksjemegleren August Molin og hans svenske skuespillerkone, fra København. Herr Weyze blir raskt betatt av fru Molin. Et farlig spill, ettersom herr Molin er voldsomt sjalu, og også skjuler andre mørke hemmeligheter.


Fødeavdelingen sesong 5

I sesong har serie-Bosch nå innhentet bok-Bosch, og det gjør sesongen tettere og enda mer i synk med samtiden. Produktliste - sesong - episode 10: Geilo. Her er produktlisten fra den eventyrlige oppussingen på Geilo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg