mandag 8. februar 2016

Ostekake philadelphia

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Frisk ostekake til fest.

Philadelphia kremost og smør bør ha romtemperatur. Kremfløten bør være kald før den piskes. Dette gjør at kremen blir veldig lett og luftig, samt at den holder seg slik lenger. Søk etter oppskrifter, ingredienser, produkter. Deilig ostekake med bunn av havrekjeks og frisk ostekrem med.


Sitronsaft gir dessuten en NYDELIG smak til kaken! Ostekake er rett og slett en fantastisk kake, lett og frisk og kremete som den er.

Du kan sette ostekaken i fryseren i minutter for å fremskynde kjøpsprosessen. Jeg har laget så mange ostekaker i mitt liv at jeg tror jeg kommer til å kunne oppskriften utenat resten av livet. Grunnoppskriften finner du tidligere registrert på detsoteliv.


Mange bruker imidlertid å legge et gelélokk som pynt på kaken, slik som i denne oppskriften. Når den i tillegg er rask og lage, kan den virkelig anbefales! Tips - varier med forskjellige typer kremost. Ostekake : Bland geleen med dl kokende vann og sett til avkjøling. Bland ostekremen og fløtekremen forsiktig sammen.


Pisk krem av fløten. Og når gelen er avkjølt blander du den godt inn. Hell over i kakeformen og sett kaldt.


Alle jeg har servert den for elsker den, så hvis du elsker ostekake , så elsker du denne! Ingredienser: beger lettrømme. Rør sammen de to kremene og tilsett avkjølt gele (den må ikke være varm, men ha romtemperatur).


Hell blandingen i springformen og sett i kjøleskap. Nå kan du enkelt lage fantastiske ostekaker.

Finn et godt utvalg av herlige oppskrifter og la deg inspirere du også. Tenkte jeg skulle prøve denne når mamma har bursdag- hun eeelsker ostekake ! Tilsæt spsk flormelis, én ad gangen. Sæt cremen i køleskabet. Vend husblas blandingen ind i flødeostblandingen.


En silkemyk og smakfull ostekake er et must på kakebordet ved både små og store anledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg