tirsdag 9. februar 2016

Muffins uten egg tine

Disse muffinsene er helt uten egg , uten at det har noe å si for smaken. I denne oppskriften har vi tilsatt kakao, men det kan enkelt justeres etter hva dere liker best. Friske blåbær, eple og kanel, eller vaniljeessens fungerer også veldig godt.


Pynt muffinsene med det du ønsker, for eksempel friske bær, hakkede nøtter eller revet sjokolade. En muffins uten egg for de med eggallergi.

Denne er kjempegrei, og uten egg. Fordel røra på muffinsformer, bruk muffinsbrett. Dersom du ikke har muffinsbrett kan det lønne seg å ha litt mindre røre i formene og heller lage flere muffins. Stek muffinsene på 2grader i minutter.


Jeg brukte over- og undervarme på ovnen, ikke varmluft. Visp egg og melk, riv og tilsett ost og de andre ingrediensene. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.


Stek omelettene midt i ovnen i ca.

Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje. Barnas favorittmuffins – perfekt til barnebursdag! Har du små kokker i huset? Dette er oppskrift på enkle lyse muffins som alltid blir saftige og gode.


Av denne oppskriften blir det muffins. De smaker greit og med litt pynt som vi la på blir det fint. Tusen takk for super oppskrift! Muffins uten egg og melk er helt greie på smak.


Næringsinnhold per muffins er cirka 1kalorier, g protein, g karbohydrater og g fett. Foto: Nora Mathisen, FitnessNora Vis mer. Oppskrift fra: Fitnessnora. Matmuffins med ost, skinke og avokado. Mange festkaker inneholder egg.


I tillegg til å gi god smak, bidrar eggene også til hevelsesprosessen. Vi gir deg fire oppskrifter på kake uten egg. Men ikke alle tåler egg. Del dette innlegget.

Mai er en deilig vårmåned som ofte byr på festligheter i form av konfirmasjoner og bryllup og ikke minst nasjonaldagen. Med disse nydelige kakene uten melk, egg , gluten og nøtter kan du invitere til fest og være sikker på at de fleste kan ta en bit av kaka. Sunne grove muffins med bær og sjokolade Sunne grove muffins som er er supre på tur, til lunsj eller frokost når lysten på noe godt melder seg.


Vil du lage mørke muffins kan du tilsette gram kakao i deigen. Du kan også erstatte halvparten av melet med fullkornshvetemel hvis du ønsker en grovere muffins. Nysteikte vafler smaker utrolig godt med rørt syltetøy, krem eller rømme. Og skulle du ønske en røre uten egg smaker du ingen forskjell med denne oppskriften.


Kilde: Stavanger Aftenblad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg