onsdag 7. februar 2018

Lage karbonadedeig

Elt karbonadedeig lett med salt,. Da er karbonadene klare til servering. Gå til vår oppskriftside og få tips til ulike type retter du kan lage med karbonader.


Til kjøttkaker og andre kjøttretter hvor deigen skal spes bør man heller velge kjøttdeig. Den har derfor en grovere konsistens enn farse.

Skal du lage karbonader eller hamburgere er karbonadedeig fint å bruke. Denne oppskriften på karbonader er kjempegod. For å lage enda bedre mat og drikke i fremtiden vil jeg anbefale deg å se på en av disse fine kokebøkene.


Hva med potetpuré til karbonadene? Les fremgangsmåten for hvordan lage potetmos. Jeg er veldig glad i karbonader. Hjemmelagde karbonader smaker så utrolig mye bedre enn de du kjøper.


Det er enkelt å lage , de blir langt mer saftige og smaken er rett og slett langt bedre.

Fordelen med å lage er karbonader selv er at dette faktisk er ganske sunt. Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Karbonadedeig er et magrere valg og har et lavere fettinnhold enn kjøttdeig. Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig.


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer.


Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam. Form karbonadene til store flate kaker (per 5g karbonadedeig ). Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv. Smelt margarin og stek løken på middels varme til den er gyllen og har karamellisert seg.


Hva som befinner seg i kjøttdeig er muligens ikke noe man egentlig bør finne ut av. Flere retter med karbonadedeig finner du her. Alternativet er selvsagt å lage den selv.


Det er veldig lett, og du får brukt et tilbehør til kjøkkenmaskinen som du kanskje ikke en gang visste du hadde: Kjøttkvernen.

Man oppnår nok ikke ett års holdbarhet, men frysing går fint. Det er langt enklere å lage karbonader og kjøttkaker enn mange tror, og har du først fått smaken på hjemmelaget mat er det vanskelig å gå tilbake til ferdigmaten. Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis. Ha karbonadedeig og potetmel i en kjøkkenmaskin og krydre med salt og pepper.


Kvernet kjøtt kan brukes til så mangt i middagslagingen og her er gode middagsforslag som både er enkle å lage , rik på smak og ikke minst sunne og næringsrike matvalg. Spe med vann til passe konsistens. Deigen kan også arbeides sammen for hånd. Vi brukte høyrygg fra storfe,. Det tok oss ca min å lage kg.


Start med å lage tomatsausen. Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter krydder, løk og potetmel inn i deigen. Her viser jeg enkle hverdagsretter som har god score blant dere og som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk som Kiwi, Rema eller Coop Extra.


Alle kan serveres på en travel hverdag eller i helga som kos som for eksempel burritosene. Og alle kan bruke forskjellige kjøttdeiger eller evt karbonadedeig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg