torsdag 15. februar 2018

Billig middag for 4

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Jeg har tidligere lagt ut middager under kr for familie på 4. Det virket som ett kjærkomment innlegg for mange så her kommer derfor ett tilsvarende med andre middager.


Man kan lage god hjemmelaget mat uten å “blakke seg” helt. Bruk gjerne kokte poteter frå ein annan middag , eventuelt kan du koke ekstra, og ha til grønsakssuppa, til gratengen eller til brennsnuten. Dagen før: Legg bønnene i bløyt.

Her på bloggen finnes oppskrifter i ulike prisklasser, selv om alle kan gå under begrepet billig middag. For deg som kunne tenke deg en virkelig rimelig uke, tenkte jeg å gi et forslag til en ukemeny du kan prøve. Middagstips - oppskrifter på enkel, sunn middag Usikker på hva du skal handle inn til middag denne uka?


Vi har samlet et stort utvalg av oppskrifter på gode og enkle middagsretter med svin, kylling, laks, kjøttdeig og fiskeburger. Sommerferien er over - og å finne på enkle og billige hverdagsmiddager er en evig utfordring. Dette er en enkel middag , som er rask å lage og har få ingredienser. Kombinasjonen er god! Et godt valg for en travel dag.


Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen. Enkelte ingredienser kan brukes på mange forskjellige måter, så du trenger ikke bli lei selv om du bruker de i mange ulike retter. Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Nå har vi satt opp en ukemeny med sunne middagstips for deg.


Når ukens middager er planlagtnbsp;sparer du ikke bare tid og penger, men trolig kalorier også. Alle fortjener en smaksrik middag! Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.

Samtlige sju middager er beregnet på fire personer, to voksne og to barn. Totalprisen på hver rett er beregnet ut ifra hva det koster å kjøpe inn samtlige matvarer til å tilberede retten med. Prisen på hele handlekurven for de sju dagene vil altså kunne bli lavere, da man ikke trenger å kjøpe inn eksempelvis en hel gulrotpakke flere ganger - den ene pakken holder til flere av rettene. Billig , kjapt og enkelt! Jeg antar at mange studenter tenker likt nå også: mye mat til lav pris.


Og så er det jo kjekt om det smaker skikkelig godt også. Her kommer noen forslag fra meg! Husk at alle oppskriftene her er beregnet til personer, så skal du lage middag bare til deg, må du redusere alle målene. Det er over dobbelt så dyrt det, selv om du får middagen levert på døra uten å gå i butikken selv. Vi spurte fem ulike eksperter om deres billigfavoritter - og her er deres tips til en sunn, enkel og billig middag ! Den tar ikke mer enn minutter å lage.


En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg