tirsdag 13. februar 2018

Kylling brokkoli

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Kylling i form med brokkoli , squash og bacon er et middagstips som passer til hele familien i en travel hverdag. Kyllingform med brokkoli og paprika er en særdeles enkel middagsrett som ble til da jeg ryddet i kjøleskapet for en tid tilbake, og det med stor suksess. Kyllingformen er god på smak og mens den godgjør seg i ovnen er det god tid til både oppvask og dekke bordet.


Spre over philadelphia, kylling i mindre biter med litt salt og pepper over. Forsteik midt i ovnen i ca.

Del kylling i passe store biter og brokkoli i små buketter. Visp sammen marinaden. Etter ca minutter tilsetter du brokkoli. Kutt brokkoli i små buketter og stilken i tynne skiver. Skjær sopp i båter og vårløk i strimler på skrå.


Krydre med salt og pepper. Ha kjøttet over i en skål og varm opp resten av oljen. Brokkoli er anvendelig, nyttig og godt. Enklere en dette kan det ­nesten ikke bli.

En deilig sunn brokkolisalat med knasende nøtter og søte tranebær er perfekt tilbehør til kylling. Kok opp melk, fløte og finhakket hvitløk. Smak fløtemelken til med salt og pepper. Bland sammen makaroni, kylling, brokkoli , fløtemelk og halvparten av osten. Ha løk og brokkoli i gryten sammen med kyllingen , sopp, bacon og buljongterning og kok ut stekepannen igjen med litt vann slik at du får med all den gode smaken, det skal bare en liten skvett vann til.


Rør sammen baconost og crème fraîche (rømme). Legg brokkolien i en smurt form. Eple, brokkoli , yoghurt og apetina mild – i denne kyllingretten er det mange gode smaker. Vend dem i maizena. Kremete kylling , bacon og brokkoli pasta.


Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv #128578; Nam Nam #128578; Som alltid alt i en gryte,. Kyllingpai med brokkoli og løk Super pai til lunsj eller i matpakke på jobb og skole. Ha i kylling - og grønnsaksfyllet og deretter eggeblandingen. Del blomkål og brokkoli i buketter og kok noen minutter. Skjær opp kjøttet i skiver, jeg hadde laget ekstra kyllingfileter dagen før.


Ha litt olje i en middels varm stekepanne. Ha i løk, hvitløk, sennep og fløte. Rist pinjekjernene lett gylne i en tørr stekepanne, og legg til side.


Skjær baconet opp i små biter, stek det sprøtt og la det renne av på litt kjøkkenpapir.

Stek det sammen i ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg