søndag 4. februar 2018

Gratulerer med dagen bror dikt

Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start. Gratulerer med dagen guten vår, Håpar du ei hyggeleg feiring får. Alle problemene med tull, Det viktigste, min kjære bror , Det vi er alltid med deg!


Stor kake på bordet for å sette! Og omsorgsfull og kjærlig.

Kjære du er min bror ! Vel, min bror , du blir et år eldre. Du blir klokere, du bedre liv har kjent. God ønske deg på denne dagen jeg, Og likevel, hva ville du ønske for meg selv!


Jeg ønsker deg lykke! Vi er med deg - en familie! Hele familien er fornøyd i dag - Bursdag min bror ! Nyt denne spesielle dagen - den kommer aldri igjen.

Hipp Hurra for DEG på dagen DIN! Glem ikke å ønske deg noe før du blåser ut lysene. Skål for dagen i dag. Enda et steg nærmere støttestrømper! Fra en toppers jente til en annen!


Tre ting skjer når du blir eldre. Det første er at hukommelsen blir verre. De to andre husker jeg egentlig ikke. Dette var så godt skrevet. Fyllt med kjærlighet til din bror.


Og rik på erfaring, kjære Hanne Karine. Gratulere med dagen til din kjære bror , som hadde bært år idag. Og fra dag til dag ga hun meg. Gi ferien et enda mer munter stemningHjelp morsomme bursdagshilsener til din bror fra søsteren din.


Morsomme dikt vil bli mottatt på hurray, ikke bare opphavsmannen til feiringen, men også gjestene til stede. La oss gi et eksempel på en så glad gratulasjon. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen.

Dersom du er på utkikk etter et bursdagsdikt, kan du finne flere forslag på denne siden: Bursdagsdikt. Måtte dagen din bli like fin som deg! Og selvfølgelig - hva med å skrive denne i kortet: Hurra for deg som fyller ditt år!


Ja, deg vil vi gratulere ! Endelig er du gammel nok til å betale dine egne regninger. For meg, det er ingenting bedre enn å dele denne spesielle dagen med min favoritt person: du. Ikke ta livet så alvorlig.


Originale gratulasjoner til broren din kan være og ved hjelp av humoristiske vers. Vanligvis foretrekker unge mennesker slike ønsker, fordi de er mye mer effektive, og den konservative atmosfæren av feiring kan bli avdekket under hele programmet. Gratis gratulasjonsdikt, inkludert generelle bursdaghilsninger til datter, bror , søster og barnebarn!


Brother er et beste venn av et familiemedlem. Morsomme bursdags dikt , bursdags kjærlighetsdikt, babyens første bursdag, 50-årsdag og mer. Så du kan sende bursdags meme til storebror og lillebror. Du bruker lang tid med broren , så du har mange gode minner med broren. Denne SØSKEN plakaten gir garantert god stemning!


Personlig plakater blir alltid satt stor pris på. Du er kåret til verdens beste BROR. Og gode søsken er viktig å ta vare på. En koselig gave til både storebror og lillebror. Med de aller beste ønsker for denne helt spesielle dagen.


Med varme ønsker om en herlig bursdag og en strålende dag. Med ønske om en ekstra fin og minnerik dag ! Du forblir like sprek gjennom alle år som går. I din alder er det ingen som vil ta deg seriøst uansett. I dag skal vi feire med kaker, vin og sang.


Og stemningen blir topp hele dagen og natten lang. Vi hever vårt glass og tar en tår! Roper hurra, for dine år. Alternative vers: I dag er det deg vi skal feire, selv om trynet ditt ser ut som størknet leire.


Skal du skrive en års hilsen, og trenger litt inspirasjon eller tips til hva du skal skrive? Da har du kommet på riktig sted. Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til åringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg