onsdag 7. februar 2018

Bake noe godt til kaffen

NOE GODT TIL SØNDAGSKAFFEN? Det er noe spesielt med søndagsettermiddager og -kvelder. Jeg husker det fra jeg var liten jente, vi var ofte på søndagskaffe hos mormor og morfar, eller farmor og farfar.


Det var heldigvis ikke bare kaffe som kom på bordet, men også deilig hjemmebakst. Alternativene er minst like gode og inneholder blant annet næringstoffer som kroppen har godt av. Så om du har lyst på noe godt i helga, anbefaler jeg å teste ut denne gode og enkle oppskriften!

Dugna dansefest, skoleavslutning, kakelotteri, barneselskap – eller kanskje du bare har lyst på noe godt til kaffen. Biscotti med tre deilige smaker. Lyst på noe godt til kaffen ? På myTaste vil du finne 2oppskrifter for bake noe raskt samt tusenvis av lignende oppskrifter. Denne pastaretten er noe vi lager når det skal gå litt fort i svingen.


Jeg skal i det minste bakenoe godt til henne, selv om jeg ikke får kost meg. Kommer svigers på overraskelsesbesøk eller har du bare lyst på noe kjapt og godt til kaffen ? Men har fortsatt lyst til å bake litt da. Noe godt til kaffen.

Vårt tilbud av sjokolade og sukker er spesielt utvalgt for å fremheve aromaene i våre Grands Crus. Grove småvarer til lunsjen - eller noe godt til kaffen ? Vi har et stort utvalg kaker - noe for enhver smak! Alle våre kaker er bakt i. Når du har lyst på noe godt og annerledes til middag eller kveldsmat – da er grove pannekaker med spinat og feta det perfekte valget.


Det er sunt, friskt og mettende og topper du dem med noen ristede pinjekjerner har du et hverdagsmåltid du virkelig kan kose deg med! Det blir litt som å kalle en cocktail for ren gin. Smørkaffe er absolutt ikke en del av kaffen i min verden, men jeg forstår at noen kan synes det er godt , sier Amdal. Baristaen har selv prøvd å lage kaffe med smør i konkurransesammenheng tidligere, men mener i dag at smør har lite i kaffe å gjøre. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen ? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker.


Foto: Fru Timian Til denne eplekaken smører jeg pået lag med vaniljekesam før jeg legger på et godt lag med epler. Halverer du oppskriften, passer den perfekt i en rundform på 24. Dette er ei veldig god sjokoladekake, som er veldig god til kaffe mat ;) Kaller den bare for Godt til kaffen kake :) Godt til kaffen kake: Kakebunn: 1gr.


For oss som liker å bake. Må du bare ha en godbit til kaffen i en fei? Blørkake er den perfekte kaken når noe skal feires. Finner det noe bedre enn lukten av en nystekt eplekake?

Med norske epler, både i butikken og på treet til naboen, er det nå bare å bake av livets lyst. Når tiden ikke strekker helt til og du likevel har innmari lyst på eplekake, er det bare ta fram denne oppskriften. Fort å få i formen og ikke noe mikkmakk. Med smakfulle appelsiner, solgule egg og sjokolade har du et flott utgangspunkt for mange deilig kaker og desserter. Nyt vårsola og gled deg selv og andre med noe godt.


Oppskrift på en vidunderlig og festpyntet ostekake med kremost og et lekkert, rødt gelélokk. Kaken lages helt uten steking, men her må du beregne god tid for at den skal få stivnet godt. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god.


Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg