tirsdag 6. februar 2018

Babydan alfred stellebord

Gratis frakt fra 6kr. Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Tradisjonell lett skandinavisk stil kombinert med en moderne avrundet gavl. Serien består av sprinkelseng, stellebord og juniorseng i kvistfri New Zealands furutre.


Veggstellebordet er fremstilt i lakkert metall og derfor veldig enkel å gjøre rent.

Alfred sprinkelseng. Et vegghengt stellebord gir en ideell stelleplass dersom du har lite plass. I den skuffen er det perfekt å oppbevare de tingene du ikke vil at barnet skal ha tilgang til, som f. Det stabile stellebordet er utformet i en klassisk skandinavisk design.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Skuff, Hylle, Hvit, Grå, Høyde 90cm,. Stabilt stellebord fra BabyDan som ikke krever mye plass. Den har en praktisk hylle og skuff, slik at man kan ha det mest nødvendige i nærheten.


Stellematte selges separat.

Praktisk stellebord fra BabyDan i hvitmalt heltre som gir en trygg, enkel og koselig stellestund. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Så det er bare å ta seg en titt, vi er sikre på at dere vil finne noe som passer akkurat deres familie! Tre praktiske hyller og en skuff gjør at du har alt det nødvendige lett tilgjengelig!


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Du har alltid enkel tilgang, uten å slippe babyen med blikket, til to hyller og en skuff med plass til stelleutstyr, bleier, skiftetøy m. Et praktisk veggmontert stellebord produsert i lakert metall som gjør det svært enkelt å rengjøre. Her får du et fint og praktisk stellebord fra BabyDan , som er både solidt og flott. Det tar litt tid å samle inn anmeldelser.


Dette foretak er et verdens ledende varemerker innen sikkerhet for barn. For å gjøre ditt hjem barnesikkert har vi blant annet stilrene grinder som beskytter mot trapper eller ildsteder. Finner du ikke det du leter etter så titt innom siden igjen om litt.


Barn i magen Gravid 3. Logg inn for å følge dette. Du finner også andre Møbler produkter fra Baby Dan hos Lekmer. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebord , trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret.


Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk.

Robust er et vegghengt stellebord i tre, produsert for det offentlige miljøet. Det er utstyrt med en dempende gassfjær og kan derfor enkelt legges sammen og slås ut ved bruk av en hånd. Når bordet legges sammen låses det automatisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg