onsdag 14. februar 2018

Bountykake lindastuhaug

Onsdag aka lillelørdag! Denne er skikkelig enkel å lage og er virkelig noko alle kan få til. Den består av en brownies-lignande sjokoladebunn, bounty fyll og til slutt eit lag sjokolade på toppen. Banankake eller bananbrød – navnet går for det samme, men etter mi meining syns eg banankake høres søtare og bedre ut #128578;Eg lagde samme kake for ei vekes tid siden, men den blei slukt rett fra formen av to sulte frøkner. For dei som ønsker, eller eventuelt de i som små, så har eg samla sammen ulike oppskrifter på festkaker som passer for anledninger vi har i vente.


Det er helg, imorgon er det farsdag, og i den anledning tenke eg å stikke innom å dele av mine mest populære kakeoppskrifter. Kanskje pappaen eller nokon andre i familien har diabetes, eller det er andre grunner til at ein vil eller må ha eit sukkerfritt alternativ. Linda står bak bloggen lindastuhaug. Hvetemelet bytter hun gjerne ut med alternativer som havremel og spelt. Du kan også bytte ut hvetemelet med nøttemel eller kokosnøttmel, det er bra for de med hveteintoleranse.


GJØR DET LETTVINT: Slik piffer du opp kakemiksen! Se flere ideer om Kaker, Sjokolade og Dessert ideer. I anledning babyshower lovet jeg meg bort til baking! Tiden løp helt fra meg og jeg fikk det plutselig veldig travelt og endte opp med å kaste denne kaken sammen hos mamma før vi reiste sammen til babyshower hos søster´n. Saftig sjokoladekake smaker godt, er sunnere enn vanlig kake, og passer perfekt til en kopp kaffe eller te.


La meg starte med si at disse kjeksene har blitt veldig populre her hjemme. Bountykake - Finn noe godt spise 14. Brystprotesene lfter brystene noe opp og frem og gjr dem fastere. Julemat - Helt Enkelt. Dette er boken Ida har gledet seg aller mest til å lage, en bok med hennes favorittjulemat.


Her ivaretar Ida julehøytidens mattradisjoner, men tenker også nytt, alt blir gjort med hennes egen vri. Det tar litt ti men det er verdt det! See more ideas about Foo Desserts and Baking. Vann Litt granateple til pynt Sukkerfri saft (kan sløyfes) Slik gjør du det: Mos frukten med stavmikser eller i kjøkkenmaskin til en tykk sorbetaktig konsistens.


Det finnes utallige herlige oppskrifter på allergivennlig bakst - vi har samlet våre beste til deg her. Opskrift på sunde vafler med kun ingredienser. Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! This Pin was discovered by Bettina Andersen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Hei, Takk for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg og håper dere fortsetter å sende meg innspill. Mannen bak oljen hadde nylig solgt bedriften sin, og hadde penger og tid til å finne ut hva han ville med resten av livet sitt. Hans datter hadde lærevansker, og han bestemte seg for å finne ut hva som kunne hjelpe henne. Eg forstod raskt at dersom bitane skulle dyppast i sjokoladen - som det står i instruksen - så ville det bli alt for lite sjokolade.


Men - tippe at mine bitar er minst like gode som dei på bildet. Såpass sjølvtillit må ein ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg