tirsdag 20. februar 2018

Sengetøy princess

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Hos oss finner du et bredt utvalg av sengetøy til meget god pris.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy. Sengetøy i bomull er et populært valg og også et rent naturprodukt.


En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger. Det vakre håndverket er i mykt og slitesterkt bomullsstoff av førsteklasses kvalitet, og har en blank og glansfull overflate som gjør at det ser meget glamorøst og eksklusivt ut. Smykk soverommet med Sateng sengesett fra Princess , et sengetøy for den absolutt kresne som verdsetter eksklusiv kvalitet, renhet og nostalgisk komfort!


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være fornøyd med de produktene du handler.

Gjør barneværelset koselig med søtt barnesengetøy av høy kvalitet. Når du kjøper sengetøy til barn og baby hos oss kan du være sikker på at produktene er giftfrie og ikke inneholder noen helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Hos oss i Princess finner du inspirasjon til å friske opp i hjemmet ditt. Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 1merket. Princess har alltid vært kjent for gardiner av svært god kvalitet!


Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet, kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet. Hva er vel bedre enn å krype inn under en dyne i en nyoppredd seng med ditt myke, deilige yndlingssengetrekk? Finn ditt nye favorittsengetøy hos oss! Blant vårt store utvalg sengetøy finner du putetrekk og dynetrekk i for eksempel bomull, lyocell, lin, fløyel og sateng.


Nytt sengetøy kan raskt gi ekstra komfort, i tillegg til å bidra til å fornye soverommet. Hos Kid kan du velge blant Norges største utvalg innen sengesett, så her er det noe for enhver smak. Se gjennom vårt utvalg og finn sengetøyet med kvaliteten du synes er mest behagelig i sove i, samt i fargen som matcher ditt soverom best. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig. Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre.


Sengetøy til baby og junior er også en flott gave hvis du skal i barnedåp eller fødselsdag. Samtidig har butikkene et høyt aktivitetsnivå med mange gode tilbud. Du kan eventuelt kombinere babysengesettet eller juniorsengesettet med et søtt håndkle med matchende motiv.


Sengesett til baby og junior skal vaskes ofte, slik at skitt og smuss blir fjernet.

Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett. Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Og akkurat som med klærne, bør det være sengetøy i gode tekstiler, som både er slitesterke og komfortable for den lille. Vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen, derfor syns vi på Ellos at sengetøyet ditt skal være mykt og deilig, og passe din personlige stil.


Mykt, nytt sengetøy gir en herlig følelse av hverdagsluksus. Her finner du alt fra trendy mønstre til luksuriøse kvaliteter. Sengetøy , puter, dyner og andre salgsvarer fra Høie of Scandinavia. Se salgsvarene og kjøp her!


Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her! Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy , håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Se vårt brede utvalg og kjøp i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg