onsdag 28. februar 2018

Henge opp gardiner med fingerkroker

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Måtte da ha ganske lange gardiner , liker at de går nesten til gulvet.


Det var da rynkebånd på de jeg kjøpte, men valgte å bruke fingerkroker i de. Har vanlige stenger (de hang der når vi flyttet inn), men ønsker egentlig doble stenger, slik at jeg kan ha to lag med gardiner. Du kan fint kombinere gardiner og annen solskjerming.


Heng for eksempel persienner inne i vinduskarmen, og heng opp gardiner på vanlig måte. Liftgardiner kan henge inne i vinduskarmen, eller på utsiden av listene. Har du dype vinduskarmer kan det være fint med liften litt over vinduskarmen, da vises mer av vinduet. I dette båndet trer du i fingerkroker.


Størrelsen på rynkene bestemmer du når du trer i fingerkroken. For større rynker hopper du over én eller flere hemper. Snu den siste fingerkroken opp ned for ekstra effekt. Ifølge Inger Almøy, interiørkonsulent med gardiner og solavskjerming som spesialfelt, må alltid helheten tas med i betraktningen ved valg av interiørløsninger.


For å ha gardiner som vil henge pent og ta seg godt ut i lang ti finnes ingen snarveier.

Du trer enkelt gardinstangen gjennom gardinens hemper. Når du skal velge en gardinstang til en gardin med hemper avgjør målet på hempene hvilken gardinstang som fungerer. På den måten glir ikke gardinens ytterkanter med inn på skinnen når du drar i gardinen.


Har ikke gardinen påsydd bånd oppe så begynn med å sy på det. Hvordan det gjøres kan du lese mer om under SY PÅ BÅND. Tre fingerkroken, nedenfra og opp , i lommen på båndet.


Tre jevnt antall kroker (antallet skal kunne deles på to). Mange er litt redd for gardiner , hvorfor tror du det er slik? Jeg var også redd for gardiner , og da jeg skulle kjøpe skreddersydde gardiner ble jeg overøst med spørsmål som jeg ikke klarte å svare på. Det er ikke rart at mange blir redde for gardiner med så mange vanskelige valg.


Med Gotain ville vil gjøre det litt enklere å ta et valg. Hos oss finner du alt du trenger for å få gardinene til å henge perfekt og ta seg godt ut. Velg etter dine behov. Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Multibånd betyr at man kan henge opp gardinene på tre ulike måter, med fingerkroker , rynkebåndkroker eller henge opp direkte på stangen med hemper.


Ensfarget, blomstrete eller kanskje stripete? Multibåndslengder har et fastsydd bånd på baksiden av gardinen som gir flere opphengsmuligheter. Du velger selv hvilken opphengstype du vil ha.


Hemper som man trer på gardinstangen som gjør at gardinen folder seg pent. Fingerkroker (vanlig foldebånd). Henge - opp -en-gardinskinne.


De reduserer også støy utenfra og bidrar til å holde kulden ute (eller varmen). Den vanligste måten å henge opp gardiner på er å bruke en metall- eller aluminiumsskinne som er festet til veggen eller taket med beslag. Jeg har alltid bodd i hus med gips. Jeg tester alltid først å henge uten plugg og bare skru i veggen.


Om det ikke går har du jo typ et hull som du kan borre litt større for å få inn en plugg. Men vi har hardgips. Du finner kontaktplast i alle mulige mønstre, dette er et selvklebende folie som du også kan kle inn bokser, spisebord og hyller med.


Du kan løsne og fjerne folien ved å varme det opp med en hårføner. Fjæroppheng til gardiner : Hvis du har noen lette gardiner du vil henge opp i vinduet, finnes det også fjæroppheng for dette. Festet med maljer kan gardinen også strekkes til det lengste og dekke over flatene som ikke består av glass.


For når gardinene skal opp , avhenger resultatet av både tekstiler og oppheng. Med riktig valg av festemiddel kan du føle deg trygg på at det du henger opp blir hengende. Det er faktisk lett å henge tunge ting i en gipsplate! Du kan velge mellom mange forskjellige festemidler når du skal henge opp noe i vegger eller tak av gips.


Jobben med å sy, få sydd eller finne ferdige gardiner for oppheng er ikke den aller største, men har man verktøyvegring blir det gjerne vår og varmt før gardinstangen er skrudd opp. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg