torsdag 22. februar 2018

Mammografiprogrammet lillestrøm

Mammografiprogrammet lillestrøm

Målet er å redusere dødeligheten av brystkreft, og å oppdage brystkrefttilfeller i et tidlig stadium, sånn at behandlingen kan bli så skånsom som mulig. Mammografiprogrammet har eksistert som offentlig screeningprogram i over år. Kontaktinformasjon.


Det kan være ulike årsaker til en mammografiundersøkelse. Jeg er bekymret for at oppmøtet skal bli enda lavere når det flyttes til Lillestrøm , sier Brit Øverli. Hun er radiograf og jobber med brystscreening i Sandvika, Galleriet og Lillestrøm. Et invitasjonsbrev med angitt tid og sted blir automatisk sendt til kvinner som står for tur.


Deltakelse er frivillig. Alder ved første invitasjon kan variere fra – år. Bussen stopper like ved hovedbygget. Se rutetider på ruter. Det er holdeplass for taxi på parkeringsplassen ved hovedinngangen.


Taxi kan bestilles i hovedresepsjonen. NEMUS Lillestrøm ligger i Romerike Helsebygg sentralt ved tog og bussentralen i Lillestrøm. Liten administrasjon = god pris.


Bestill drømmeferien med Agoda. Kebomed er Norges eldste firma innen medisinsk teknologi. Hovedkontor i Bergen og servicekontor på Lillestrøm.


Vi er forhandler av bla, Fujifilm, både endoskopi og radiologi. Målet er å oppdage brystkreft tidlig, slik at flere overlever og behandlingen blir så skånsom som mulig. Du betaler egenandel for undersøkelsen og eventuelle reiseutgifter selv. Dampsagveien Lillestrøm. Trykk for å vise flere Ingen flere treff å vise.


Vi tilbyr spa i Bergen og spa i Oslo. Hele landet Østlandet. Book gjerne time i dag for å påspandere sansene noe nytt.


Aker helsearena er betegnelsen på den virksomhet som i dag ligger på området til gamle Aker sykehus. Unilabs nettsider lagrer informasjonskapsler eller cookies for å kunne forbedre og tilpasse nettopplevelsen din. Dette er et lærings- og mestringskurs for deg med diabetes type enten du har hatt sykdommen i kort eller lang tid.


Her lærer du om hva du kan gjøre for å ivareta din egen helse på en god måte. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring.


Siden den gang har programmet opplevd avgjørende gjennombrudd. Begivenheten ble markert med et jubileumsmøte på Lillestrøm i januar. Undersøkelsen foregår på Ski Sykehus, adresse Vardåsv.


Vi har også mammografi i Lillestrøm hvor det er mulig å bestille. Etter anbefalinger fra internasjonale helsemyndigheter vil dette bli gjort annethvert år. Med vår nettbaserte nivåtest finner du enkelt ut hvilket kurs som passer deg best.


Helsedirektoratet planlegger nå sammen med helsetjenesten hvordan vi skal håndtere situasjonen dersom det nye coronaviruset kommer til Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg