onsdag 28. februar 2018

Blokkere skjult nummer iphone

Du kan blokkere telefonnumre, kontakter og e-poster på enheten din. Du kan også filtrere iMessages-meldinger fra ukjente avsendere og rapportere meldinger som ser ut som søppelpost. OS har denne funksjonaliteten innebygd og lar deg blokkere folk både med tanke på meldinger, samtaler og FaceTime-videosamtaler.


Samtaler: Åpne samtaleloggen (sist brukte i telefonappen), trykk på Ⓘ til høyre ved siden av nummeret du vil blokkere og velg blokkér (nederst) fra det påfølgende. Via disse skærme kan du tilføje eller fjerne blokering af telefonnumre, kontakter eller e-mailadresser. For å blokkere et ukjent nummer må jo nummeret være kjent først. Har du en app som kan blokkere et ukjent nummer kan basically appen finne ut hvilket nummer det er selv om det er skjult , altså bør det finnes apper som kan vise deg hvilket nummer som ringer når det er skjult , noe som ikke fins, dermed vil det ikke være mulig for en app å kunne.


Velg nummeret du vil blokkere. Rull ned på skjermen til bunnen, klikk på Block this Caller -alternativet. Dette blokkerer anrop fra skjulte eller uidentifiserte numre. Du mottar fremdeles anrop fra telefonnumre som ikke er lagret i kontaktene dine. Opphev blokkering av numre.


Men igjen, er det bare til bruk om natten, så spiller det kanskje ikke så stor rolle. Hei, eg har blitt ringt en del av Skjult nummer folk, di sier aldri noe i telefonen, og det irriterer meg. Så eg lurer på om det er mulig å gjere sann at man ikkje blir ringt av skjult nummer , eller at den personen som ringer med skjult nummer får barre fram at eg har slått av tlf eller noe likne.


Skal du til tider fortage opkald hvor du helst ikke ønsker at modtageren kan se dit nummer ? Finn nummer , adresse og e-post hos Norges eldste opplysningstjeneste. Imidlertid kan du hente det bestemte nummeret du avblokkere den etter en tid uansett grunn. Du kan også blokkere en person ved å gå til Favoritter eller Sist brukte, og så trykke på Info-knappen ved siden av navnet eller nummeret du ønsker å blokkere.


Alle hater å få anrop med skjult nummer , og i disse dager når alle ønsker å vite hvem som ringer, så ønsker de valget om de skal ta telefonen eller ikke, sier TelTech-sjef Meir Choen til Wired. Blokker en person i Meldinger-appen. Noen ganger får du spammeldinger på telefonen din. Hvis personen vælger at ringe fra skjult nummer , vil de i mange tilfælde gå igennem, på trods af at nummeret er blokeret hos dig. Trykk på Kontakt 3. Hvis du prøver at ringe til en person, og telefonen ringer mere end et par gange, er du højst sandsynlig ikke blokeret.


Kender du et bedre trick til at undgå opkald fra folk med skjult nummer , så læg en kommentar. I USA findes en smart løsning. For fuldstændighedens skyld vil jeg lige nævne, at der i USA findes en rigtig smart løsning. Den blokerer ikke folk med skjulte numre , men sørger for at man altid vil kunne se deres nummer. Om du har fasttelefon eller IP-telefon, kan du bestille tjenester som gjør at den som ringer til deg med skjult nummer får valget om de vil la sitt nummer vises for den de ringer, eller at de.


Ligegyldigt om det drejer sig om ekskærester, udenlandske numre eller på anden måder uønskede opkal så er det rart at kunne sætte en stopper for disse. Slik fjerner du et nummer. Unblocking et nummer er like enkelt som å blokkere en, så hvis du har gjort en feil eller har forandret deg, bare hodet inn i en kontakt og velg Fjern blokkering av denne anroperen for å gjenopprette dem.


Du kan enkelt surfe på internett en guide for å hjelpe deg gjøre det hvis du ikke er sikker på om det. I denne video viser vi jer hvordan man kan blokere, eller fjerne blokeringen af en kontakt eller et telefonnummer. Vi har oplevet at folk nogle gange kommer til at blokere. Du kan nemlig få den til å blokkere alle oppringinger fra enkeltland.


Les også: Skal det være en øl-app? Så hvis du for eksempel plages av stadig mas fra Microsoft i India, og ikke har noen grunn til å tro at du kommer til å få en legitim telefon fra landet med det første, er det bare å blokkere. Om du ikke vil at teleoperatøren skal gi ut disse opplysningene kan du be operatøren om å reservere ditt navn og telefonnummer, samt eventuelt din adresse, mot oppføring.


Dette kan ofte enkelt gjøres inne på teleoperatørens nettsider eller applikasjon gjennom å opprette en profil på sitt nummer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg