mandag 19. februar 2018

Naturfag eksamen 2018

Naturfag eksamen 2018

Muntlig-praktisk eksamen. Eksamen i naturfag er en muntlig-praktisk eksamen. Du får vite hvilket fag du blir trukket ut til timer før eksamen , og deretter har du timer på å få forberede en presentasjon om et tema eller en problemstilling som du har fått utdelt. Skole og leksehjelp. Matematikk og naturfag inngår her kun for elever som tar påbygging til generell studiekompetanse.


Utdanningsprogram for naturbruk, Vg landbruk. Alle elever skal opp til en obligatorisk tverrfaglig eksamen i de felles programfagene. I tillegg skal elevene trekkes ut til eksamen i ett valgfritt programfag. Vgpåbygging til generell.


Siden naturfag er et trekkfag, kan du som elev bli trukket ut til å ha eksamen i faget. Omtrent prosent av elevene i Vgtrekkes ut til muntlig eksamen generelt. Trekningen vil bli bekjentgjort timer før selve eksamenen.


Naturfag eksamen 2018

Naturfag er nyttig - og gøy! For å få generell studiekompetanse må du ha eksamen i naturfag. Den nye karakteren vil da gjelde for både VGog påbygg.


I naturfag er det muntlig-praktisk eksamen. Vi kan hjelpe deg med eksamensnervene når den tid kommer. For å få vist hva du kan i naturfag , bør du i størst mulig grad ta styringen over eksamenssituasjonen selv ved å vise initiativ og være aktiv.


Her får du flere tips om hvordan eksamen i naturfag gjennomføres, og hva du bør tenke over på forhånd. Oppgavene er merket med årstall, semester og oppgavenummer. Vi har ikke vurdert kvaliteten på oppgavene alle er lagt ut. Denne nettjenesten gir deg muligheten til å melde deg opp til privatisteksamen via web Du må først velge fylke. Deretter følger du anvisningene på skjermen.


De grunnleggende ferdighetene blir vektlagt gjennom ulike undervisningsformer, gjennom arbeidskrav og ulike innleveringer, og i vurdering og veiledning av disse, samt til eksamen. Om relevans og bakterier Presentasjon ANøkkelbegreper for utforskende arbeid AKjernen i kjerneelementet Energi og materie Presentasjon BHva betyr det at noe er levende, og hvorfor skal vi bevare naturmangfoldet? I dette nummeret tar vi utgangspunkt i ett av kjerneelementene i naturfag , nemlig energi og materie. Vi ønsker å få fram hvor sentralt kjerneelementet er for vår forståelse i naturfagene, og ikke minst hvor spennende det kan være å gå inn i materien. Det er sensorer til stede under eksamen.


Naturfag eksamen 2018

Her skal du presentere det du har forberedt fra oppgaven du trakk. Du får oppfølgingsspørsmål relatert til kompetansemålene i temaet du har trukket. Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler. Vestfold er undervisningsfri dag (etter Kr. himmelfartsdag).


Når får man vite karakteren sin? Se informasjonsboks på høyre side. Osloprøver er utformet spesielt for Osloskolen, etter mal fra nasjonale prøver. De er frivillige, bortsett fra prøvene i naturfag på 4. Rektor ved skolen avgjør om de frivillige prøvene skal gjennomføres. Se mer informasjon om kartleggingsprøver og nasjonale prøver hos Udir.


Naturfag eksamen 2018

Dato for prøver og kartlegginger i barneskolen. Kjenner du en matematikklærer som fortjener en pris? Det kan forekomme feil i løsningsforslagene. Dette er en og alle kan bidra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg