fredag 9. februar 2018

Naturfag privatisteksamen 2018

Akademiet hjelper deg med å nå dine drømmer. Snakk med en studierådgiver gratis! Lånekassen, søknad og mer. For deg som vil litt mer.


Fylkeskommunen har ansvar for gjennomføring av privatisteksamen. De kan svare på spørsmål hvis du ikke har en skole du kan spørre.

De kan også gi informasjon om andre muligheter enn privatisteksamen for deg som ikke har vitnemål. Andre muligheter for deg som ikke har studiekompetanse. Her finner du oversikt over mulige praktiske innslag for privatister i fagene naturfag , fysikk, kjemi og biologi. Du må være forberedt på at du også kan bli eksaminert i andre praktiske innslag enn de som er nevnt som eksempler her.


Det vil bli lagt vekt på at du kjenner utstyret og kan forklare det som skjer. Alle som har naturfag på videregående, får en praktisk-muntlig prøve hvis de blir trukket ut til eksamen i naturfag. Dette betyr at eksamenen er muntlig, og at den skal ha et praktisk innslag.


Eksamenstiden er inntil minutter.

Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler. Dette faget er byggesteinen for realfagene.


Behersker du det viktigste i naturfag , er du godt rustet til å gjøre ditt beste i biologi, kjemi og fysikk. Naturfag bruker du hver dag: Når du lager mat, når du står på ski, og når du beveger deg i trafikken. Muntlig-praktisk eksamen. Du får vite hvilket fag du blir trukket ut til timer før eksamen, og deretter har du timer på å få forberede en presentasjon om et tema eller en problemstilling som du har fått utdelt. Her får du flere tips om hvordan eksamen i naturfag gjennomføres, og hva du bør tenke over på forhånd.


Oppgavene er merket med årstall, semester og oppgavenummer. Vi har ikke vurdert kvaliteten på oppgavene alle er lagt ut. Denne nettjenesten gir deg muligheten til å melde deg opp til privatisteksamen via web Du må først velge fylke. Deretter følger du anvisningene på skjermen.


Har du allerede meldt deg opp til privatisteksamen ? Finn eksamensplan i PrivatistWeb. Du får beskjed på SMS når eksamensplanen er klar. Du kan ikke bytte eller endre eksamenstidspunkt eller eksamenssted.


Sv: Naturfag som privatist - hvordan foregår eksamen?

Da skal jeg prøve å beskrive gangen i privatisteksamen i naturfag så godt jeg kan. Den skriftlige delen er flervalgseksamen med spørsmål. Jeg synes at det var kjempelett, og fikk bare en feil.


Hvis du tror at eksamen tester alle kompetansemålene i læreplanen i like stor gra så tar dufeil. I denne artikkelen er det en analyse av alle oppgavesettene fra perioden V09-Vi kjemi2. Det viser seg at noen av målene er testet i alle oppgavesettene, mens to av hovedområdeneikke er testet til eksamen i det hele tatt. Det er rimelig å tro at utvalget av kompetansemål i. Vi tilbyr klasseromsundervisning ved våre privatistskoler på dagtid og kveldsti og undervisning på nett. Skal du ta fag som privatist?


Karaktergaranti - bedre karakter eller pengene tilbake! Slik foregår privatisteksamen. Hvordan privatisteksamen foregår og hvilke hjelpemidler som er tillatt, varierer ut i fra fag og fylke. Er du usikker, spør læreren din på Sonans eller sjekk privatistweb.


Noen skriftlige fag har en forberedelsesdel før privatisteksamen. Hvordan du forbereder deg til privatisteksamen er helt opp til deg. Du bestemmer selv om du vil. Kontakt skolen du ønsker å hospitere ved for å høre om de tilbyr en slik løsning.


Meld deg til privatisteksamen. Er du lærling eller praksiskandidat og skal ta skriftleg del av fagprøva? Du kan melde deg til eksamen i fag frå vidaregåande opplæring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg