mandag 26. februar 2018

Smalt barnerom

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Sønnen min (5) har et langt og smalt barnerom. Vi er nyinnflyttet, og jeg har ikke innredet rommet hans skikkelig enda.


Men nå syns jeg det må gjøres.

Det er et vindu i den ene enden, og dør i den andre. Han har en halvhøy hvit seng, med plass til oppbevaring eller lekekrok under. Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite bad maksimalt.


Vårt ene barnerom er langt og smalt. I lang tid gikk jeg å tenkte på hva vi kunne gjøre her, for å unngå bena til høysengen han hadde tidligere. Bena til senga sto dermed midt i rommet, og ødela for mye annen innredning. Hyller og skap til barnerommet Når man skal innrede et barnerom , vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne.


Det er gjerne haugevis med leker, som krever et oppbevaringssted om man vil ha litt orden, og ikke minst er det bøker, pyntegjenstander og klær.

Høyskap med ben og hengende høyskap. Rydd unna rotet med et praktisk høyskap til bad. Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn.


Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen! En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom.


Velg riktig farge på veggen. Husk at mørke farger får ting til å virke mindre, mens lyse farger får rom til å virke store. Er du lei av hvite vegger, kan du velge en tone som f. Baderomsmøblene er viktige men de må velges med omhu.


Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet. Det er dessuten store kvalitetsforskjeller på skinner og hengsler og deler som blir utsatt for mye bruk. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Se vårt brede utvalg og kjøp i dag!


Vi har mbarnerom.

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Det går akkurat nå, men det blir for lite når han blir større. Han er to år nå, og leker bare i stua.


Hvis dere har tenkt å bo der lenge skal jo barnet bli tenåring en gang, ha besøk av venner på rommet osv. Hos Kvik har vi vaskeromsløsninger som passer til enhver bolig. Med fokus på form og funksjon får du hos Kvik et vaskerom med masse arbeidsplass kombinert med tidløs dansk design. Martine” er et langt og smalt hus for lett skrånende terreng som egner seg spesielt godt til smale “eplehage”-tomter. På inngangsplanet er det gangveg til en inntrukket hall med trapp sentralt i huset.


Fra hallen kommer man til hovedsoverom med stort bad på den ene siden og stue-kjøkken skilt av en frittstående peis på den andre. Kjøp solskjerming til vindu hos oss. Solskjerming brukes i alle rom - barnerom , baderom, soverom, kjøkken, kontor og stue.


Vi har et enormt utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner. Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer. Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Nattbord er ikke bare praktiske, de kan være et vakkert dekorobjekt i rommet.


Finn din favoritt her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg