tirsdag 20. februar 2018

Tullsa barnesele

Fra årets e-handler Lekmer. I tillegg til dette har de også en del annet tilbehør til barnevogn! Regntrekkene er laget i Polyuretanbelagt Polyeste, og de fleste har glidelås, refleks og leveres i oppbevaringsveske som kan henges på vognen.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen Barnevognstilbehør på nett. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.

Fra dette års e-forhandler Lekmer. Til at spænde barnet fast i klapvogn eller barnevogn. Selen er nem at indstille, så den passer til barnets størrelse.


Denne sele er særligt velegnet til DreamBag. Der medfølger gårem, så selen også kan benyttes som gå-sele. Selen er sort med reflekstråde og kommer i et blødt materiale, som ikke generer barnet.


Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. Gratis avbestilling!

Kan brukes i vognen, eller som gåsele. Polyteranbelagt polyester som er både skitt- og vannavvisende. Trekket kan brukes både som regn-, snø og vindbeskyttelse. Praktisk glidelås som gjør regntrekket lett å ta av og på.


Oppbevaringslomme som man kan feste på vognen følger med. Sort tekstil, med refleks Bestillingsvare. Reer Nattlampe, Flarfarget Egg. Morsom og beroligende nattlampe. Tullsa regntrekk til barnevogn.


Tekstilsele med reflekstråder. Enkel å tilpasse barnet og passer til alle typer. Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og vores virksomhed.


Finn laveste nettpris her. Sjekk priser på barnesele tullsa. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp barnesele tullsa billig i nettbutikkene.

Hjulbeskyttelse for barnevogn. Laget i slitesterk Polyuretanbelagd Polyester. Festes med borrelås. Passer til standardhjul. Lave priser og rask levering.


Smidig og heldekkende regntrekk for dobbelvogn med en liggedel og en sittedel. Laget med to luker med borrelåslukning for best mulig passform. Liggedel på høyre side og sittedel på venstre side. Alle stropper er individuelle justerbare og kan derfor tilpasses det helt lille barn op til ca. Barnesele , gåsele og barnevognssele i læder.


Gåsele, Gåselever med aberygsæk, Gold bug, Gåsele med aberygsæk. Halen som bruges som sele kan klikkes af og på. God at bruge til steder, hvor der er mange mennesker, så barnet ikke bliver væk i stedet for at holde barnet i hånden eller bærer barnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg