mandag 5. februar 2018

Tupperware selger

Vær en del av vår anerkjente virksomhet som selger kvalitetsprodukter. Du får en avvekslende hverdag, med en stor kontaktflate til både kunder og kollegaer. Atmosfæren er preget av godt samarbei lagånd og hjelpsomme kollegaer som støtter hverandre.


Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk. Selger en praktisk tupperware boks.

Denne er fin om flere skal på tur sammen eller om man skal plukke bær. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Må hentes på fjell Drammen. Inkludert embalasje.


Jeg har vipps, kan ta kontant ved personlig oppmøte. Da er prisen kun kr25. De maser på deg om du ikke selger noe og har parties o.

Såklart holder tupperware lengre, men når det koster 3kr for en iskremskje så jah! Jeg begynte som tupperware konsulent for 2-måneder siden. Noen ganger føler jeg det blir for masete.


Men sånn må det vel bli, og det spørs litt hva man gjør ut av det. Jeg angrer ikke på at jeg begynte med det. Men kommer ikke til å fortsette så alt for lenge. Synes det er vanskelig å få nok folk til å ha demo hjemme hos seg. Hvor lang tid tar det fra man melder seg inn, til startbagen kommer i posten?


Kan man starte å selge med en gang da? Vi formidler informasjon og produkter som alle hosholdninger trenger. Det betyr at det finnes en rekke kvinner og menn som tjener en pen ekstraslant på å selge produkter hjemme hos folk. De mest ivrige kan tjene flere tusenlapper i måneden. Sjekk vikarbyråene – De kan ha en jobb til deg.


Bruk det selv Når du selger et produkt, er det viktig at du forstår hvordan det fungerer. Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.


Dette er to sett med forskjellige populære produkter som gjør det letter for deg å selge og demonstrere på dine første demonstrasjoner.

Vi ønsker å selge tupperware fra portrommet såfremt været tillater det, hevdet Linda Maureen Skallist og Solveig Sørensen i g¨år. Man viste til at salgsbordet vil stå innenfor portene, altså ikke på fortauet. Derimot ønsker man å benytte fortauet de tre onsdagene i juli, da det er Staverns markedsdager. De skal omstrukturere hele konseptet og lage egne små butikker på kjøpesentere istedenfor å ha homeparties.


Skulle ikke forundre meg om det kommer nettbutikk etterhvert også, de må jo tilpasse seg dagens travle husmødre som ikke har tid til homeparties lenger. Tupperware - Norge med telefonnummer, adresse og kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg