tirsdag 20. februar 2018

Mensen forsinket 9 dager

Du har intet å tape - Start Her! Nå lurer jeg litt på om jeg muligens kan være gravid igjen. Er i skrivende stund dager forsinket med mensen.


Sist jeg tok en test var da jeg var 5-dager (negativ) forsinket med tante rø har ikke tatt test i ettertid. Er litt redd for å bli skuffet.

Hvis jeg er dager for sein, og det er ingen tegn til at den er på vei. Er det da mulig å være gravid selvom en test viste negativ? Jeg håper virkelig ikke jeg er gravi men jeg kan ikke skjønne hva grunnen kan være! Har fått time hos gynekolog om 2(!) uker. Bruker pearly til daglig, og kan in.


Forsinket spør eksperten: Hei! Er rundt dager forsinket.

Enkel test er negativ. Jeg har hatt sex med kjæresten flere ganger uten kondom og nå er mensen forsinket. I høstferien hadde jeg sex. Jeg fikk mensen dagen etterpå.


Jeg skulle hatt mensen for dager siden men har bare små blødninger? Har hatt beskyttet sex, men hun får ikke mensen , dager for sen. SVAR: Hei Mensen er blod og slimhinne som livmoren kvitter seg med.


Når mensen ikke dukker opp den 28. Hva som fysiologisk skjer i kroppen når mensen er forsinket avhenger hva som er årsaken. Er det manglende eller forstyrrelse av eggløsningen kan blødningen bli forsinket.


Hun sier videre at for kvinner som ikke ønsker å bli gravide, og som opplever forsinket eller uregelmessig menstruasjon, kan p-piller hjelpe. Hos de fleste kvinner er menstruasjonen nokså regelmessig. Den kommer med til dagers mellomrom, men mellomrommene kan variere med noen dager fra gang til gang.


Kanskje kommer den så, noe forsinket , kanskje kommer den ikke på lang tid. LES OGSÅ: Utsetter du mensen ? Utelukk først graviditet.

Går det mer enn en uke, defineres det som at mensen har uteblitt. Det er i høy grad genetisk bestemt når mensen kommer og ulike gener fra både mor og far spiller inn. Vi er prøvene i år.


I mai var jeg gravi men vi mistet i uke 6. Nå er mensen dager forsinket , men negativ test. Eg har alltid mensen i 8- dagar ! Noen som hadde det sånn? Utrulig kjedelig at det tar så lang tid før mensen er heilt over, men det har alltid vore slik.


Dei to første dagane blør eg mykje. Så er det ein god del mindre dei neste dagane. Dei siste dagane blør eg veldig lite. Men mensen er altså aldri heilt over før etter 8- dagar ! Den ekstra hormondosen forstyrrer denne balansen og forårsaker at din menstruasjon blir forsinket frem til de ekstra hormonene er fjernet fra kroppen igjen etter at du har sluttet å ta tablettene.


Du bør begynne å ta Primolut-N dager før du forventer å få mensen for å utsette den. Ekstra ubehagelig er det de gangene menstruasjonen kommer på overraskelsesbesøk noen dager før tiden. Jeg og dama freaker ut litt her.


Hun er nå på åtte dager forsinket mens , men graviditetstesten var negativ. Den tok hun for to dager siden. Puppene hennes har også blitt noe større.


Vi bruker kondom, og det var et tilfelle for noen uker siden at kondomet sprakk, men dette var før jeg kom. Gjennomsnittslengden av kvinners menstruasjonssyklus settes vanligvis til dager , som er den vanligste lengden mellom to menstruasjoner. Det kan være lurt å notere når menstruasjonen begynner, uansett om den er regelmessig eller uregelmessig. Jeg har opplevd at jeg var dager forsinket en gang.


Og jeg får alltid mens på riktig dag. Har alltid brukt LadyComp så den holder jo orden for meg også. Jeg ble veldig usikker fordi jeg følte meg litt rar også.


Testet flere ganger med CB og det var negativt. Fikk time hos legen og tok blodprøve og den var også negativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg