tirsdag 13. februar 2018

Gynekolog lillehammer uten henvisning

Våre gynekologer er tilgjengelig for deg i hele sommer. Kort ventetid og rask hjelp. Finn ditt næremste senter. Et ledende privat helseforetak Med over års erfaring, er Volvat-gruppen en av Norges største tilbyder av private helsetjenester. Når vår gynekolog har påvist en ufullstendig spontanabort eller en graviditet som har blitt avbrutt, uten at kroppen har startet en spontanabort, tilbyr Volvat medikamentell behandling, som utføres hjemme.


Gynekolog lillehammer uten henvisning

For at denne behandlingen skal kunne gjennomføres, er størrelsen på fosteret avgjørende. Storgaten 12 Lillehammer. Denne tjenesten gjelder ved bruk av refusjon og krever henvisning. Pipelleprøve er en undersøkelse hvor legen henter ut en vevsbit fra innsiden av livmoren.


Vevsbiten hentes ut i forbindelse med gynekologisk undersøkelse, gjøres uten noen forberedelser og krever ikke narkose. Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger gynekologen kan hjelpe med. Det betyr at det ikke er nødvendig med ny henvisning ved kontrollopplegg som avtales i forbindelse med konsultasjonen, eller fordi du innkalles pga prøveresultater som tilsier videre undersøkelser. For noen vil det bare være aktuelt med en enkelt ekstra kontroll, mens det for andre kan dreie seg om oppfølgning over mange år uten ny.


Dersom du og din partner har forsøkt å barn i minst et år uten å lykkes kan man kalle det nedsatt fruktbarhet. Dette kan ha mange årsaker og i mange tilfeller finnes behandling som kan hjelpe. Undersøkelsen omfatter også kvinner – par som av ulike årsaker ønsker behandling i utlandet. Privat gynekolog uten henvisning.


Det vil si at alle kan komme hit, uavhengig av om man har henvisning fra en annen lege eller ikke. Forskjellen ved å ikke benytte en offentlig gynekolog med avtalepraksis, er at man må betale hele beløpet for behandlingen selv. Fordelen er at man som oftest får raskere time.


Gynekolog lillehammer uten henvisning

Alle kvinner anbefales regelmessig underlivskontroll. Kvinner i alle aldre kan oppleve ulike underlivsplager. Hos oss får du time hos spesialist når du har behov for det, uten henvisning fra lege. Det kan være noe billigere andre steder. Det kommer ann på hva som feiler deg.


Enkelte tilstander er allmennlegens bor andre er gynekologens område. Du kontakter alltid din fastlege, som vurderer, gjennom samtale og eventuell undersøkelse, før han skriver henvisning ved behov. Går du rett til gynekolog uten henvisning fra fastlege må du betale selv, noe som er tre ganger så dyrt.


Gynekolog lillehammer uten henvisning

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Gjør et smart valg av klinikk! Du trenger ikke henvisning for å bestille time hos gynekolog ved Oslo Medisinske Senter. Jeg forstår det jo egentlig da, særlig om du bor et sted det er lang ventetid hos gynekolog. Både jeg (som får henvisning og fastlege) og hun går til privat gynekolog hvert tredje år.


Jeg synes det er verdt pengene, god service, hyggelige folk og en grundig sjekk av hele sulamitten (innvendig ul) gjør det verdt prisen. Merk: Henvisning fra fastlege er ikke ndvendig. Mannlig fastlege, GU og vrange meg - Gynekologi og graviditet. Vi har spurt våre brukere om hva de ønsket at vi skulle legget til på Legelisten. Lillehammer gynekologi - Prisliste Arild Tandberg - Lillehammer Gynekologi.


Over 8har svart og hele svarte at de ønsket vi skulle legge ut gynekologer. Det har vi nå gjort: informasjon om rundt 2privatpraktiserende og offentlige gynekologer er nå lagt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg