torsdag 1. februar 2018

Hekleoppskrifter sokker

Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Bredt utvalg av sokker på Stylight.


Dagens oppskrift: Heklede sokker Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.

Strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter. Hos oss finner du en mengde oppskrifter innen strikking og hekling. Alle oppskriftene våre er på norsk dersom ikke annet er angitt. Her finner du mer enn 120. Vi samarbeider fortløpende med et antall frilansdesignere som hjelper oss å hente frem både moderne og retroinspirerte plagg for hver sesong.


For at syingen alltid skal være en glede, og for å gjøre plaggene jeg lager unike, ønsker jeg å ha en del kreativ frihet på det jeg lager på bestilling. Du velger selvfølgelig ønsket plagg, str og f.

Hos oss i Hobbii har vi nemlig mange fantastiske hekleoppskrifter på alt innenfor mote, interiør og mindre prosjekter. Uansett om det er sommer, vinter, vår eller høst, så kan du garantert finne en oppskrift til ditt formål. Denne siden ble sist oppdatert 23. Vil du strikke en genser, jakke, sokker , hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Det beste Sokker utvalget. Hekleoppskrifter til strømper, sokker og tøfler finner du i vårt store utvalg av strikke- og hekleoppskrifter - Kjøp på nettet og spar penger i dag!


Lyst å strikke sokker ? Og heklenål 4(mener jeg). Hent oppskrifter fra Järbo Garn! Hekle Info: - Dette er oppskrift på baby sokker til alder 8-mnd. Tåfelling er viktig å kunne. Med masse hekling blir det etter hvert en del oppskrifter og.


De legger jeg ut her. Så her er det bare å hekle i vei og låne oppskrifter.

Eller hva med å lage et sengeteppe eller heldekkende duk i samme mønster? Arribasokker-gratis grunnoppskrift på sokker strikket fra tåa og opp. Arriba Uglestrømper-lange arribastrømper med uglemønster øverst. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Find hekleoppskrifter til tilbehør som luer, vanter, sjal osv. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Blant våre oppskrifter finnes du strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter. Vi har fysiske hekle- og strikkeoppskrifter som vi kan sende til deg i posten. Dersom du er litt utålmodig, eller ønsker å. Designet av Birte Aartun.


Vet ikkje helt hva det er med ugler? Men å hekle og strikke dem gjør me i hopetall! Nå har du nok arbeid for lange tider framover, men jeg har hekleoppskrifter i bøtter og spann. Hvis du kan minne meg på dette litt senere så skal jeg sende deg noen kopier.


Jeg heklket mye tidligere. På denne siden finner du alle mønstrene våre. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg