onsdag 21. februar 2018

Billig hverdagsmiddag

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av.


En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Her er middagene som er billige å kjøpe, kjappe å lage og gode å spise.

Også er de litt sunne også! Det store spørsmålet hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode, enkle og raske oppskriftene på hverdagsmiddager. Veldig mange leste saken billig ukemeny. Her kommer det flere forslag til deg som vil ha rimelig mat.


Noen måneder er mer knuslete enn andre. Det er kjedelig å stramme inn, men noen ganger er dessverre nødvendig. De gode nyhetene er at matbudsjettet kan minskes mye uten at det går brutalt utover kvaliteten.

Slik lager du kjapp og billig hverdagsmat. Med rødbetburgere kan du lett slenge sammen en kjøttfri middag til én. Nå er det lenge siden det er kommet nye oppskrifter på bloggen, på tide å få publisert noen flere. Sommerferien er over - og å finne på enkle og billige hverdagsmiddager er en evig utfordring.


Kombinasjonen er god! Et godt valg for en travel dag. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.


Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig ! Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø. Dette kan du bruke det til. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter.


For å gjøre det enklere å spise mer grønnsaker har vi utviklet en fyldig tomatsaus med masse grønnsaker i. Da blir pastamåltidet straks sunt og godt for hele familien, også gir jo grønnsakene mye smak.

Eg veit mange av dere lesere er prega av tidsklemma og at middagen ofte kan vere en utfordring. Engelsk julekake toppet med nøtter I England lager man ofte sin christmas pudding flere uker før jul. Middag som er sunn, rask og himmelsk god!


Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag! Du kan når som helst melde deg av e-postlisten. Taco med laks smaker fantastisk godt.


Fyll tortillas med salat, guacamole, laks, rømme og alt annet du liker. Fisketaco kan både stekes og grilles. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg