fredag 9. februar 2018

Ultralyd jentebaby

Mange vordende foreldre er opptatt av kjønn, og flertallet ønsker å vite om de får jente eller gutt på ultralyd. Jeg har inntrykk av at vordende foreldre vil vite kjønnet mest fordi de er nysgjerrige, og ikke fordi det er avgjørende om det blir gutt eller jente. Først når babyen er ute ser du om det er jente eller gutt med 1 sikkerhet, selvom det nå vises godt på ultralyd for de aller fleste.


Måten man bærer barnet på, om magen står høyt eller lavt. Står magen høyt er det en jente og om magen er lav, så er det en gutt. Jo de hadde kjøpt masse i blått #128514; Vet ikke hvilken uke de hadde ultralyd , men jeg fikk vite i uke at jeg venter en jente. Hun var sikker. Jeg fikk se selv at man tydelig så streker på underlivet, og dette er visstnok kjønnslepper.


Jeg har kjøpt masse rosa, men vurderer å vente med å male babyrommet. En slik bruk er kjønnsbestemmelse i fostrene. Det er mange gamle koner teknikker som kjører å forutsi kjønn det ufødte barnet.


Forhåpentligvis får vi vite det under den ordinære ultralyden, som stadig nærmer seg. Den skal være når jeg er uker og dager på vei. Nedtellingen har begynt, via en app jeg har på telefonen. Det er også verdt å merke seg at man ikke alltid klarer å avdekke kjønnet ved hjelp av ultralyd , fordi babyen ligger i en stilling som gjør at kjønnet ikke er synlig.


Fester det befruktede egget seg på høyre side, skal det tyde på gutt, mens jenter fester seg på venstre side. Dette kan ses på tidlig innvendig ultralyd. På utvendig ultralyd (på magen) speiles bildet, så da blir det motsatt – morkaken til gutter på venstre side og på høyre side for jenter. For er det noe vi begge er enige om, så er det at vi vil vite. Ulike myter ang kjønnet i magen.


En kvinne, Neeta, tar ultralyd på et sykehus i New Dehli. Dere som har vært på 3D ultralyd , fikk dere vite vekten på babyen? Hva veide deres baby?


Jeg er så redd for at babyen min skal være svær når han blir født. Håper hun har rett, har ikke lyst på en som er godt over 4. Guttebaby vs jentebaby. Ny ul i uke pga av oppfølging grunnet første sv. Vet du allerede kjønnet kan det jo være morsomt å se om vi gjetter rett!


Hvem gjemmer seg inni den voksende magen? Om det ble en gutt kunne han også hete det men helst ville hun ha en jentebaby. Begynte hun å gråte. For det gleder jeg meg til aller først.


Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet bekkenløsning. Ultralyd og roligere farmornerver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg