fredag 16. februar 2018

Hest kinesisk stjernetegn

Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og.


Ditt kinesiske stjernetegn er hest.

Husk, hvis du gjør hva du har gjort, så får du det du har fått. Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn , er hvert kinesisk år representert ved et dyr. Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene.


Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! Dette er forstået som det faste element i dyretegnet. Dertil kommer at hvert dyretegn yderligere bliver tillagt et årselement af de fem elementer, afhængigt af året hvor man er født.


Sjekk ditt kinesisk stjernetegn Finn din fødesdato og tilsvarende kinesisk stjernetegn fra listen under.

For eksample, hvis du er født i løpet av den 21. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. Gratis kinesisk månedshoroskop gir deg innsikt for denne måneden! Verdifull innsikt basert på ditt kinesiske stjernetegn. Gratis ukentlig kinesisk horoskop forteller deg alt du ønsker å vite om denne uken.


Få verdifull innsikt basert på ditt kinesiske ukeshoroskop. Vores stjernetegn har tilknytning til en bestemt måne hvor de kinesiske tegn, til et bestemt år. Men som vores dyr, har de ogå tolv dyr med deres egen egenskab og kendetegn.


Kinesisk stjernetegn : Skriv inn din. Fortællingen bag de kinesiske stjernetegn skulle lyde, at Buddha hidkaldte alle dyr på jorden, til himmelen, men kun tolv dyr kom. Rul ne og find ud af, hvilket dyrs år du er født i! Utfordrer du hesten kan han bli arrogant.


Hesten er utholdende full av passion, åpen og litt vill. Mennesker født i hestens år er entusiastiske, kreative og målorienterte. Men kjære hest , verden er ikke over selv om noen aviser deg.


Det har faktisk ikke noe med deg å gjøre, når du slutter å ta ting så personlig blir livet lettere å leve.

De kinesiske ukeshoroskopen er laget av den berømte kinesiske astrologen Henning Hai Lee Yang. Her starter du fra ditt kinesiske stjernetegn , som begge er avhengige av når du er født i året, men også hvilket år du er født. Finn ditt stjernetegn og les ditt kinesiske ukeshoroskop her. Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender.


I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg