torsdag 19. juli 2018

Akrylmaling utendørs

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Bredt utvalg av de beste merkene. Kjøp klær og utstyr på nettet!


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.

Den holder særdeles godt på farge og glans, og malingen hverken falmer eller kritter. Den malte flaten angripes i liten grad av sopp og grønske, og gulner heller ikke over tid. Det faktum at akrylmaling er vannløselig settes pris på av mange. Det betyr nemlig ikke bare enkel rengjøring av pensler og annet utstyr, men også at dette er en svært tilgjengelig hobby som kan bedrives nær sagt hvor som helst.


Jotun Mur Akryl Maling er en silkematt, værbestandig akrylmaling til utendørs bruk for beting, sementplater, eternitt (ikke Supereternitt) og på sementrik puss, etter grunning med Jotun Mur Grunning Vanntynnet. De produseres vanligvis som vandige dispersjoner, akryllateksmaling. Pensler og utstyr rengjøres med vann før malingen er tørr.

Tørket akrylmaling er vannfast. Alle farger kan selvfølgelig blandes innbyrdes. De kan også tynnes ut med vann eller tilsettes medier.


Malingen kan benyttes på de fleste fettfrie, absorberende underlag. Er alkaliebestandig, og derfor egnet til veggmalerier utendørs. Mytene sitter tett når praten kommer inn på alkydmaling og akrylmaling. Den generelle regelen er at man kan male med akrylmaling på både akryl og olje, mens man kan kun bruke olje på tidligere oljebehandlede flater. I hvertfall sier både lærebøkene og proffselgerne det, men kjenner jeg dette forumet rett så er det sikkert noen her som får alt mulig rart til å fungere.


Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling, slik som en akrylmaling for mur. Da kan ikke fukt og forurensninger trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut. En akrylmaling faller under blant vannbaserte malinger. Malingstypen regnes som luktsvak og mer miljøvennlig.


Svanemerket og EU-blomst). Og har gjort hverdagen betraktelig bedre for yrkesmalere og personer ømfintlig for dunsting under malejobben. Finn Utendørs Murmaling.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Store mengder akrylmaling skal selges ut til under innkjøpspris!


Flotte farger og enormt utvalg, noen har tørket litt på lager og andre er fra nye innkjøp - alt kan brukes! Vi ønsker å blåse nytt liv i avdelingen og selger derfor ut vårt store restparti! Kom å se hele vårt utvalg eller bestill enkelte av dem på nett! PRISER PÅ ALLE PRODUKTENE: 59ml kr. Denne typen maling er basert på 5– terpentin, og kan tynnes ut med vann.


Tinova Exterior er vannbasert akrylmaling fra Nordsjö. Malingen egner seg til utendørs maling av treverk, men kan også brukes på betong og forsinkede overflater. Akrylmaling brukes mest innendørs, og er mindre egnet til utendørs bruk.


Ved riktig forberedelse av grunnlag og påføring har malingen et vedlikeholdsintervall på inntil år. Du kan enten bruke vannbasert maling, slik som akrylmaling , eller du kan velge alkydmaling som krever løsemidler, slik som terpentin. Hvis treverket ikke har vært malt før, er det best å bruke akrylmaling til utendørs bruk. Da får overflaten puste, og det innebærer at akrylmaling har bedre heftevne uansett årstid.


Til utendørs bruk tilsetter man imidlertid zinkhvit maling i blandingsforholdet 2dl sink til liter maling eller liter sink til liter, for å hindre svartsoppoppvekst. Alle produsenter har litt ulike anbefalinger, det betyr ikke at noe er feil, hver enkelt maler hadde også sine egne triks i gamle dager som de holdt hemmelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg