Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør.
Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk. Stek vaflene og server dem gjerne varme. Har du melk som har gått ut på dato kan denne også som regel fint brukes i vaffelrøre.
Smelt smøret og rør det inn. Oppskrift på fantastisk god vaffelrøre med kulturmelk og melk , vi mener denne gir verdens beste vafler! Se også video med steg for steg og serveringstips. Du kan oppbevare ubrukt vaffelrøre i kjøleskapet i flere dager.
Røren kommer da til å tykne, slik at den må spes med litt ekstra melk eller surmelk. Rør deretter inn væskeblandingen og resten av de tørre ingrediensene vekselvis sammen med eggedosisen til en jevn og klumpfri røre. Tidsbruk minutter.
Erstatt gjerne noe av melken med rømme. Gode toppinger er for eksempel.
Ha deretter i de andre ingrediensene. Anbefaler de gode gamle jernene som en må varme opp på platene,(Ting og Tøy, bruktbutikk, har slike) ellers er det mye søppel av nyere ELKJØPjern som fungerer noienlunde. Når du lager verdens beste vafler starter du med å piske egg og sukker godt sammen. Deretter rører du inn melk , kulturmelk og vann. Bland sammen alt det tørre og pisk det inn i væsken til du får en klumpfri røre.
Lagde dem med den blå Soft Flora og en halv teskje kanel istedet - De ble kjempebra! Kutter ut melk i en periode nå for å se om eksemet mitt blir bedre, som er litt trist, for jeg er veldig glad i melk ! Så det er bra det fins noen bra alternativ! Spe med melk , litt om gangen. Tilsett egg og smeltet smør, og rør sammen til en glatt røre.
La røren svelle i - minutter. Serveres gjerne med brunost, ost og skinke, smøreost og paprika eller kaviar og cottage cheese. Det er aldri feil med vafler, og med denne oppskriften blir de ekstra gode og saftige. Vaffelrøre med variasjoner.
Vi har aldri hørt om noen som er blitt lei av vafler. Når pappa lager vaffelrøre blir det verdens beste vafler. Han vet at litt lettrømme i vaffelrøren setter ekstra god smak. Rester av iskrem eller fløte kan også brukes.
Ha alle tørrvarene i en bakebolle.
Tilsett melk , egg og smeltet smør og rør alle ingrediensene sammen til en glatt røre med en visp. Vafler egner seg godt til frysing og tiner raskt. Bruk dem som et alternativ til brød i matboksen. Ett egg, én utgått melk , og rikelig med resten av det som skal i en sånn røre.
Er det mulig å få en duganes vaffelrøre med kun ett egg, tro? Og som jeg sa, jeg er ingen mersterkokk, så hvis jeg er helt på jordene her så setter jeg pris på å høre dét og. Tidligere var melken merket med siste forbruksdag, men nå er all melk merket med best før. En god regel er å lukte og smake på melka.
Smaker den ok, kan den drikkes.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.