onsdag 11. juli 2018

Saus til kylling og pasta

Kylling og pasta er sunt og godt! MatPrat har mange gode oppskrifter. Lag kylling med pasta til middag i dag! Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Vi viser deg hvordan.

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Bestill nå og betal ved utsjekking. For å unngå matsvinn og spare ti kan det være fint å ty til restemiddag. Men da er det viktig å sørge for at restene oppbevares riktig.


En kremet pasta rik på smak, fløte og parmesan er skikkelig snadder. Husk det lille trikset med å bruke litt av kokevannet fra pastaen i sausen. Stivelsen i vannet er med på å tykne sausen , og sausen oppleves som veldig saftig og kremet - uten at den blir for mektig.


Den var kanskje noe mer populær for noen år siden enn den er nå, men uavhengig av popularitet fortsatt en smakfull rett.

Bland sammen pasta , kylling , grønnsaker og hvit saus og ha det i en ildfast form. Strø ost over blandingen. Dette er en nydelig kyllingrett med kremet saus.


Den passer både til middag og lunsj. Server med godt brød eller hvitløksbaguetter. Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for dinmat. Tilsett chilisaus og crème fraiche, kok opp og la trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, 6-min. Smak til med salt og pepper.


Blir sausen for tykk, spe med litt melk. Hell kyllingsausen over pasta og server med en grønn salat. Saus til kylling 4: Yoghurtsaus. Bruk en tykk yoghurt og bland inn hakket agurk. Det kan være litt lurt å klemme litt av saften ut av agurken først.


Visp sammen honning, sennep og lime så får du en enkel og smakfull saus. Bland tahini, friske urter, sitronsaft og. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Ta en titt på ulike sauser som passer til kjøtt og fisk.

Vi har en rekke sauser med ulike farger og smaker. Prøv den til pasta , pølser, kylling eller kalkun. Pasta med kylling og bacon. Himmelsk pastarett med kylling og bacon i fløtesaus. Legger du til en riiiikelig klunk ( og vel så det) fløte som her, har du en definitiv vinner!


Når du er ferdig med å steke kjøtt i stekepannen, tar du ut kjøttet og legger det til side. Hvis du lager sausen mens kjøttet steker, holder du tilbake ca. Legg kyllingen i tomatsausen og la det stå på svak varme i ca. Tips: Bruk gjerne andre deler av kyllingen slik som kyllinglår til denne retten, men kyllingen trenger da noe. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i en stekepanne til den er gjennomstekt.


Kok pasta etter anvisning på pakken. Mens pastaen koker smeltes litt smør i en liten gryte. Kok opp og la det småkoke i ca. Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann.


Stek løken i smør i ca. Ha i paprika og sopp, la sausen koke et par minutter. Lærer du deg disse sausene, trenger du aldri mer bruke pose. Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk, fugl, pasta og pizza.


Kremet pasta med laks er en favoritt for mange. Men disse tingene må du huske på for å få perfekt resultat – med saftig laks og balansert saus ! Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke når det gjelder ingredienser med et unntak, et lite laurbærblad. Så hadde jeg alt opp i en Crock-Pot på lav varme i seks timer.


Kjørte sausen glatt med en stavmikser etter at jeg hadde tatt ut laurbærbladet. Smakte til med havsalt og nykvernet pepper og en god porsjon oregano.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg