tirsdag 24. juli 2018

Tollregler inn til norge

Create a Hotel Price Alert and Monitor Lodging Fares for Specific Travel Dates. Get the Best Rates in seconds. Find Cheap Rental Car Rates Fast. Your Favorite Destinations!


Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Du tar ferge til Strømstad tur-retur på en dag. Du kan da handle alkohol på Systembolaget og sigaretter i en butikk i Sverige, men ikke i tax-free-butikken på båten. For å innføre øl, vin og tobakk må du være år eller mer.


Skal du ta med deg brennevin og lignende over prosent, må du være år eller mer. Nye tollregler for import fra 1. Dato for bortfall av 3kronersgrensen for tollfri import på andre varer er satt til 1. Coronaviruset: Ifølge Folkehelseinstituttet er det ikke noe som tilsier at det er risiko knyttet til kjøp av varer og mottak av pakker fra Kina, så lenge det ikke er snakk om kjøp av levende eller døde dyr. Dette gjelder også pakker som har vært innom Kina på vei til Norge.


Tollregler inn til norge

Kommer du til Norge fra et annet EØS-lan kan du til personlig forbruk ta med legemidler som tilsvarer maksimum ett års forbruk. Det kan hende du må dokumentere at legemiddelet er skrevet ut til deg personlig. Eksempler på slik dokumentasjon kan være informasjon på pakningens etikett, resept eller annen legeerklæring. Følgende varer kan innføres toll- og avgiftsfritt (taxfree) til Norge dersom en har vært ute av Norge i timer: Alkoholholdige drikker. Ettersom Norge er utenfor EU, skal reisende som kommer fra Norge til Danmark og Sverige stemple Tax refund-kortet sitt i Norge.


Merk at vi ikke stempler om bord. Utreise fra Danmark og Sverige. Ettersom Danmark og Sverige er med i EU, skal reisende til Norge stemple Tax refund-kortet sitt på tollkontoret i Danmark eller Sverige før avreise. Når du skal sende eller motta noe til eller fra utlandet, er det visse tollregler som gjelder.


Gjør deg kjent med toll- og avgiftsreglene. Vi har også en importkalkulator og webløsninger for alt papirarbeidet når du skal sende til utlandet. Tullverket er den myndighet som håndterer innførsel av varer eller eksport til Sverige. Kontakt Tullverket om moms ved varehandel og tollavgifter. Personer over år (år for sprit) kan ta med seg alkohol over grensen.


Tollkvoter Alkohol. Nedenfor ser du alternativene for å ta med alkohol over grensen til Norge. Vil du kjøpe billig brennevin, vin og godteri og ta det med til Norge ? Compare 100s of Travel Packages. Da er det noen regler du må følge.


I utgangspunktet er alle varer som importeres til Norge - og dermed også varer som du har kjøpt fra utenlandske nettbutikker - avgiftspliktige. Med andre ord må du regne med å betale toll og merverdiavgift på varene. Dersom pakken har en verdi på under 3kroner, slipper du å betale.


Det finnes riktignok noen unntak fra denne regelen. Planlegger du å kjøpe en dyr veske, klær eller sko i utlandet og ta det med inn til Norge ? I EU er grensen satt til 10. Mattilsynet har ansvaret for kontroll av levende dyr som føres inn til Norge. Vi tilbyr en egen hurtigveileder for deg som reiser sammen med hun katt eller ilder til Norge.


Tollregler inn til norge

Det er viktig at dyr som reiser over landegrenser ikke fører med seg smittsomme sykdommer og at ulovlig handel forhindres, for eksempel med utrydningstruede dyrearter. Fyll inn antatt inntekt, formue og fradrag for å beregne skatten din. Hjelp til å få riktig skatt.


Regn ut hva det koster å importere bil til Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg