fredag 13. juli 2018

Slutte å følge på facebook

Slutte å følge på facebook

Gå til profilen, siden eller gruppen du vil slutte å følge. Hold markøren over Følger (i en profil eller på en side), eller klikk på Er medlem (i en gruppe) i nærheten av forsidebildet. Velg Slutt å følge. Eller hvis du vil slutte å følge en person, side eller gruppe midlertidig, kan du slumre dem.


Se hvem du følger Du kan se personene og sidene du følger, ved å klikke på Venner under forsidebildet, og deretter holde musepekeren over Mer i Venner-delen og bla ned for å velge Følger. Del artikkel Når du slutter å følge noen, vil du ikke lenger se innleggene deres i nyhetsoppdateringen, men dere forblir venner. Det er akkurat blitt slutt mellom kjæresten min og meg.


Jeg ønsker fortsatt å være venn med han på face, men vil helst slippe å se oppdateringene hans i feeden min. Vil derfor slutte å følge han på face. Men er redd for at det skal finnes apper som sier de kan vise hvem som slutter å følge deg på face. Slutta - din røykeslutt, Oslo, Norway. Vil du bruke prateroboten vår, start med.


Slutte å følge på facebook

I boksen hvor man kan redigere preferanser kan man også velge å slutte å følge personer, sider eller grupper. De vil også kunne se navnet ditt på listen over følgere og velge å gjøre listen synlig på profilen sin. Klikk på Prioriter hvem du vil se først for å få innlegg fra bestemte personer eller sider øverst i nyhetsoppdateringen.


Finn ut mer om å se først. Klikk på Slutt å følge personer for å skjule innleggene deres for å slutte å følge en person, side eller gruppe. Trykk på Følger, og trykk deretter på Slutt å følge for å bekrefte.


Når du har sluttet å følge noen, står det Følg på vedkommendes profil i stedet for Følger. Folk blir ikke varslet når du slutter å følge dem. Så blir du kanskje ikke så glad av å lese denne artikkelen, men omvendt gjør du deg selv og alle andre en tjeneste ved å bite merke i følgende punkter. Punktene er inspirert av en artikkel fra Metro. Hun forklarte dette på melding, men jeg skjønte ikke så mye av det.


Hun snakket om at følgeknappen ble blå hvis noen har sluttet å følge ? Jeg testet det både på pc og mobil men fant ingen blå knapp. De har mer å tjene på at folk kommuniserer direkte med hverandre gjennom plattformen. Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen. I tillegg til å velge hva du vil se mindre av, kan du også velge hva du vil se mer av. Har du noen du ønsker å få opp flere innlegg fra, kan du enkelt få til dette ved å gå inn på personens profil, trykke på Følger og velge Se først.


Slutte å følge på facebook

På denne siden vil det legges ut informasjon, diskusjoner, tips og triks for deg som vil slutte å snuse. Her får du ikke opp et detaljert kart, men du får se sånn cirka hvor vennene dine befinner seg til enhver tid. På generelt grunnlag mener vi at alle som oppfordrer barn til å følge dem i sosiale medier bør ha et bevisst forhold til hvilke kanaler og sosiale medier de ber barna følge dem på , og gjerne også be barna spørre mamma eller pappa om det er greit. Tror det må være absolutt den beste og mest nyttige siden på hele facebook #128079;#128077; Anbefale alle å følge l. Hvorfor vil du slutte å røyke?


Hva kommer du til å tjene på det? Hva gleder du deg mest til? Skriv ned alle grunnene du kommer på , og ha det lett tilgjengelig de dagene der du ikke føler deg like motivert. Planlegg for røyksuget.


Slutte å følge på facebook

Et røyksug går som regel over etter noen minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg