mandag 23. juli 2018

Kvinneguiden forum

Da kan det diskuteres her. Dette er det tidligere Rampelyset. Her finner du inaktive. Har du spørsmål om fysisk og mental helse? Diskusjon om kosthol dietter og ernæring.


Når du chatter med en mann på år, som er år eldre enn.

Diskuter aktuelle saker i mediebildet, samt politiske. Jeg klarer ikke å se det selv Videoklippet av P3-Silje etter Orlando-terroren for to år siden gikk viralt. Denne uken er hun gjest i Bra damer med Guri Solberg, og forteller om øyeblikket da det rant over for henne på direktesendt radio. Jeg synes ikke forumet der er uleselig i det hele tatt, det har med tilvenning å gjøre i fohold til å være her, vil jeg tro.


Det har tatt seg opp et par hakk etter at de fikk en ny admin der. Det er en stund siden, men good riddance of den personen som var der før. Norges største nettsted for kvinner!


Nå er tråden stengt, men vi har snakket med sexologer om hva som er motivet når man deler slike.

Børs og finansforum, m. Erfaringer fra kvinneguiden , vgdebatt, dagbladet og diskusjon. Har ikke skrevet selv på andre av de nevnte en diskusjon. Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil. Jeg kommer meg ikke inn på kvinneguiden forum i dag, prøvd så mange ganger, men kommer bare til en hvit side, som sier at den ikke finner siden. Er det andre som sliter med det samme?


Men likevel er det mer å diskutere der og mer fart enn på DOL. Kvinneguiden er ofte et skrekkens høl. Fordelen med DOL er at saklighetsnivået her alltid har vært bedre enn alle andre steder.


Tråden inne på Ris og Ros er et typisk eksempel på at konkrete spørsmål fra brukerne blir møtt med svada og linker til siders-tråder. Fostermor Kari ble redningen for Therese. Hun hadde ikke lyst til å leve lenger. Møtet med fostermor Kari endret de planene. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Er du gravi har du spørsmål rundt graviditet eller har du en baby i hus?


Nylig har jeg fått øye på et tema som fascinerte meg skikkelig.

Rett etter den flotte bloggeren og fine damen Mette delte profilen min på bloggen sin. Mette er en topp blogger med flere tusener visninger hver bidige dag. Hvorfor har sauer så dårlig rykte?


Akkurat nå har jeg sittet på et kontor med skolens miljøarbeider for halve dagen. Sammen har vi kommet i kontakt, eller prøvd til fastlegen min, så til a-hus, og så til psykiatrisk avdeling der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg