tirsdag 10. juli 2018

Har du hørt om vitser grove

Vitser som starter med har du hørt. Grove vitser er for de som setter pris på god humor. Sherry is one of the best writers I have hired on this custom writing service, Her work is amazing and will written. I will only hire her for my future papers. Essay Any TypeHistorypages.


Har du hørt om mannen som ikke kunne sykle, fordi han satt i styret.

Dette er skikkelig god humor. Håper du liker dem og ikke synes disse vitsene er for grove eller er over kanten. Her finner du et stort utvalg av groviser og grove vitser som får deg til å le.


Ikke egnet for barn. Leter du etter “ har du hørt om vitser ”? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden gir vi deg mange morsomme “ har du hørt om vitser ” som garantert får frem latteren.


Dagen før hadde han meldt i fra om innbrudd i huset sitt men da hadde ikke politiet tid til å komme.

Han regnet derfor med at politiet fortsatt hadde alt for mye å gjøre og ville ikke hefte dem. Plutselig lo han høyt. Da kom det en forbi og spurte: – Hvorfor ler du så høyt?


Nei(kremt), jeg sitter her og forteller vitser til meg selv, og nå fortalte jeg nettopp en som jeg ikke hadde hørt før. Her kan vi sende inn morsomme har du hørt - vitser. I går spurte jeg om deres dårligste vitser på Snapchat, og gjett om dere svarte! D Hundrevis av tørre, blaute, teite, morsomme og elendige vitser tikket inn, og jeg har humret meg gjennom stort sett alt. Og her kommer de beste jeg fant.


Eller verste, om du vil. Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Vi har kun de morsomste vitsene her.


Ja, svarte Petra,Men hvis du hadde hatt to av det du har en av. Så kunne vi ha sagt opp gårdsgutten :-)) Trailersjåføren tok opp ei flott jente som haika. Det var helt til kondomen sprakk. Et kort øyeblikk var mannen preget av panikk men så kom han på at han hadde ei lita lommelykt i jakkelomma si som han fisket frem.


Sitter her på nattskift og kjeder meg, sitter å drar vitser med jobbfolka, og har du hørt vitser blir ekstra gøy på sånne skift.

Noen som har noen bra? Barnas vitser er laget av barn og for barn. Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg